Digidexo.com

Hvordan å behandle tinea versicolor

Tinea Versicolor er en fungal infeksjon forårsaket av pityrosporum ovale, en type gjær som normalt finnes på menneskelig hud. Pigmentering av huden mister farge, noe som resulterer i hvite flekker på de delene av kroppen som er berørt. Det er forsterket av høy luftfuktighet og det meste påvirker ungdom og unge voksne menn. De vanligste områdene som berøres er ryggen, underarmer, overarmer, bryst og nakke. I afrikansk-amerikanere, kan det føre til enten en tap av pigmentering eller en økning i pigmentering.

Bruksanvisning

•  Kjøp en flass shampoo som hode og skuldre. Påfør på huden mens du er i dusjen og la sitte i 10 minutter. Skyll av. Prøv dette i flere dager. Hvis symptomer som kløe og økt svetting fortsetter, går du videre til neste trinn.

Purchase Cruex eller Mycelex over-the-counter anti-sopp kremer. Påfør på huden som anvist på pakken.

Kontakt legen din hvis symptomene på overdreven svetting og kløe forsvinner ikke. Legen din vil foreskrive en anti-fungal medisiner.

Forhindre tinea versicolor fra periodisk. Unngå sterk varme eller svette. Kle deg i løse klær; for kvinner, kan stramme bukser bidra til ny infeksjon. For å hindre gjentakelse, anbefaler Medscape kokende klærne for å sikre at de er rengjort godt. Fedme kan bidra, som soppen kan vokse lett i flaps av huden.

Tips og advarsler

  • Les etikettene på de over-the-counter anti-sopp kremer som de ikke kan tas med visse medisiner og av personer med visse helsemessige forhold.