Digidexo.com

Neuromodulation Technique

Neuromodulation Technique


De selvhelbredende evner i menneskekroppen er en pågående tema for studiet innen medisin. Den neuromodulation Teknikken er en alternativ form for medisin som kombinerer prinsippene for nevrofysiologi og energisk healing teknikker for å behandle kroppslige plager og sykdom. Denne fremgangsmåten løser hvor kroppens autonome styresystemet virker sammen med de forskjellige systemer i kroppen.

Identifikasjon

Neuromodulation teknikker bruker semantiske omprogrammering skript og taktil stimulering som et middel til å omskolere kroppens reguleringssystemer for å oppdage mulige trusler i systemet. Denne metoden ble utviklet av en Dr. Leslie S. Feinberg i 2002 etter 20 års omfattende forskning på energisk healing og nevrofysiologi. Det autonome nervesystemet spiller en avgjørende rolle i å regulere og overvåke kroppens reaksjon på mulige forurensninger. En teknikk som kalles Muscle Response Testing gjør at utøverne til å kommunisere direkte med det autonome nervesystemet ved hjelp av pulserende kraner til ryggsøylen sammen med semantiske omprogrammering skript.

Funksjon

Det autonome kontrollsenter er ansvarlig for å koordinere kroppslige systemer, noe som inkluderer cellulære prosesser, blodtrykk, puls, åndedrett og fordøyelse. The Muscle Response Testing brukes i neuromodulation teknikker er utformet for å få tilgang til det autonome kontrollsenter via verbale henvendelser mye som de som brukes inne i et datasystem. Tilnærmingen bygger på samspillet mellom semantiske behandling sentre i hjernen og det autonome nervesystemet sentre for å identifisere feil biologiske prosesser i kroppen. Disse prosessene er så justert ved hjelp av debugging skript kombinert med spinal stimulering, pust arbeid og muskelstimulering som tilsvarer arealet av sykdom.

Effekter

Omprogrammering teknikker som brukes i neuromodulation teknikker arbeide for å korrigere feil immunsystem reaksjoner i kroppen. Forhold som allergier, leddgikt, fibromyalgi og irritabel tarmsyndrom kan utløses av et immunsystem som misreads visse kroppslige materialer som fremmed, eller som en trussel mot systemet. Neuromodulering teknikker oppsøke funksjonsfeil mekanismer i immunsystemet. Når identifisert, er disse mekanismene eller prosesser omprogrammert til å fungere normalt. Disse teknikkene er også designet for å hjelpe immunforsvaret i å gjenkjenne faktiske giftstoffer i systemet, og utrydde dem.

Behandlingsprosessen

Trinnene involvert i neuromodulering teknikken begynner med en vurdering av de feil som er tilstede i det autonome styresystemet. Dette gjøres gjennom en rekke spørsmål som er utformet for å identifisere nevrofysiologiske interaksjoner i kroppen. Når identifisert, blir hver feil adressert ved hjelp av forhåndsbestemte kliniske trinn som korresponderer med en persons tilstand. Reprogrammerings-skript er verbalt administrert, etterfulgt av anvendelse av et spesialisert enhet konstruert for å simulere kiropraktisk justering langs ryggraden. Omprogrammering skript er ment å fange opp de nevrologiske feedback system som opererer innenfor det autonome nervesystemet.

System Prosesser

Neuromodulering teknikker brukes til å behandle mange tilstander som involverer sentralnervesystemet og immunsystem funksjoner. Immunsystem funksjoner kan bli kompromittert som et resultat av miljømidler som toksiner og frie radikaler, eller systemet kan vende mot kroppen som er tilfellet med allergiske reaksjoner og autoimmune sykdommer. Tilstander som involverer sentralnervesystemet kan ta form av sensoriske nerve reseptor feil som forårsaker kroniske rygg og leddproblemer. Betingelser som eksisterer i inflammasjon i muskel, ben eller respiratoriske prosesser kan involvere en sentralisert feilfunksjon i nervesystemet, hvor elektriske signalprosesser er feiltenning. Neuromodulation metodene fungerer for å omprogrammere sentralnervesystemet prosesser og forbedre kommunikasjonen mellom kroppslige systemer.