Digidexo.com

Hvordan kurere nyrestein Pain

Hvordan kurere nyrestein Pain


Nyrestein smerte kan være uutholdelig, og kan komme plutselig uten forvarsel. Nyrestein smerte er på grunn av små steiner som vanligvis er forårsaket av kostholdsfaktorer, dehydrering, kroniske urinveisinfeksjoner, syrenøytraliserende, alder og familiens historie. Symptomer inkluderer redusert vannlating, ryggsmerter, feber, kvalme, magesmerter, og muligens blod i urinen. Prøv noen naturlige botemidler for å unngå uutholdelig nyrestein smerte.

Hvordan kurere nyrestein Pain

Persille er anbefalt å bli spist daglig, opptil seks sprigs en ​​dag for å hindre nye nyrestein fra forming. Det kan også bremse veksten av dagens steiner og vil redusere oppblåsthet skyldes at det er en naturlig vanndrivende.

Sørg for å drikke mye vann, men vær forsiktig med glitrende vann som kan inneholde kalksteinsforekomster som kan forårsake nyrestein. Drikk minst seks til åtte glass vann per dag for å hindre nyrestein smerte.

Leger anbefaler en høy fiber, lav protein og høy flytende diett. .

Hvis du allerede har en stein, sørg for at legen ønsker å ha det analysert for å finne ut hva den er laget av, og kan bidra til å formulere din behandlingsplan. For eksempel, hvis steinen er hovedsakelig fra urinsyre, legen din vil sannsynligvis anbefale deg å unngå rødt kjøtt, skalldyr, gjær, sardiner, ansjos, makrell, etc og andre purine kilder til mat.

Drikk 100% ren tranebærjuice som er usøtet. Du kan ta kapsler eller konsentrater.

Kontroller at du får folsyre i din multi-vitamin. Folat er nyttig for å hindre urinsyre som ofte er årsaken til nyre sotne smerte.

Hint

  • Se legen din dersom du mistenker en nyre stein, eller hvis du har noen symptomer du mistenker kan være nyrestein smerte
  • Alltid diskutere med legen din noen naturlige behandlinger du er interessert i å prøve.