Digidexo.com

Hva som forårsaker sur mage?

For mange mennesker, kan sur mage være en kronisk tilstand. Men det er rettsmidler som er tilgjengelig over disk og i ditt hjem for å behandle og forebygge sur mage. Mens disse rettsmidler ikke kan gi 100 prosent forebygging mot sur mage, de er effektive. Lær hva som forårsaker sur mage og hvordan du kan hindre det.

Identifikasjon

Ifølge Wise Computer, oppstår sur mage når en overdreven mengde saltsyre er til stede i magen og fordøyelsessystemet. Lider oppleve en brennende følelse som saltsyre føres inne i fordøyelseskanalen og er fortsatt fanget der i flere minutter til flere timer. Unnlatelse av å bruke medisiner eller endre basis livsstil valg kan resultere i kroniske og vedvarende sur mage, eller dårlig, slik det også er kjent.

Vanlige symptomer

Vanlige symptomer assosiert med sur mage inkluderer sure oppstøt og halsbrann, og i noen tilfeller magesår. Vanligvis sår bare skje når kronisk fordøyelsesbesvær ikke er behandlet. Ved utbruddet av sur mage, lider generelt føler en brennende følelse eller skarpe smerter. Denne følelsen kan bli etterfulgt av en trang til å kaste opp eller besvime. Noen lider også oppleve et bankende følelse i brysthulen. Begge symptomer er et resultat av hvor mye saltsyre er til stede og lidende følsomhet for det som det samler i fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Flere teknikker og livsstil valg kan gjøres for å minimalisere hyppigheten av sur mage. Limit mat forbruk flere timer før sengetid og, når det er mulig, ta en rask spasertur før sengetid for å stimulere fordøyelsen. Dette vil forhindre at syre stiger inn i tarmsystem og skape en brennende følelse i brystet.

Andre Bidrag

Andre bidrag til sur mage inkluderer stort forbruk av høy-fett matvarer og røyking. Når det er mulig, erstatte høy-fett mat alternativer for næringsrike matvarer som grønnsaker og proteiner. Ved å velge for lettere måltider på slutten av dagen, vil lider merke en umiddelbar reduksjon i sur mage. Ikke bare er disse matvarene lettere å fordøye, men de også gi ut lite eller ingen syre under fordøyelsen. Måltider med større deler av proteiner, grønnsaker, frukt og korn er best, mens høy-fett matvarer bør reserveres for tidligere i dag, og i mindre porsjoner.

Forebygging / løsning

Utbedring sur mage med syrenøytraliserende. I de fleste tilfeller bør lider ta 03:59 antacids ved utbruddet av symptomene. Reseptbelagte medisiner er også tilgjengelig, og bør tas på et angitt tidsrom før du spiser store måltider eller mat med høyt fett. Brød, ris, epler og toast har også vist seg å redusere symptomer assosiert med sur mage.