Digidexo.com

Hvordan skrive en Food brosjyre

Hvordan skrive en Food brosjyre


Brosjyrer er markedsføring stykker som hjelper bedrifter å kommunisere viktige funksjoner og fordeler om sine produkter og tjenester. Mat brosjyrer, spesielt, kan kommunisere ting som en ny matvare for din bedrift, informasjon om en mat catering virksomhet, ernæring fakta for en bestemt matvare, en matvare hendelse eller konferanse eller en meny for en restaurant. Når du skriver en mat brosjyre, er det flere viktige tips du kan bruke til å sette deg opp for fremtidig suksess.

Hvordan skrive en Food brosjyre

Skriv frontdekselet. Skriv en overbevisende overskrift som gjør leseren ønsker å åpne din brosjyre og holde lesing. Kommunisere den viktigste fordelen av maten din produkt eller tjeneste i overskriften. For eksempel "å spise disse matvarene kan hjelpe deg å se bedre i en badedrakt i sommer." Tydelig formidle budskapet du vil at leseren til å ta unna. Inkluderer en visuell av maten produktet eller tjenesten også. Dette vil gjøre brosjyren mer tiltalende for øyet.

Skriv innsiden av frontpanelet. Ifølge Digital Concepts for Business, Inc., en brosjyre skriving og design selskap, er dette den viktigste delen av brosjyren. Oppsummer maten produktet eller tjenesten du tilbyr og begrunne hvorfor forbrukere bør kjøpe den. Gi to eller tre attester fra fornøyde kunder som har brukt maten din produkt eller tjeneste. Du trenger ikke å fylle hele siden heller. Leaving hvit plass gjør din kopi skiller seg ut mer og gjør innsiden av omslaget mer visuelt tiltalende.

Skriv de resterende inne sprer seg. For en typisk tre-panel brosjyre, når du åpner stykket, er det tre fulle paneler. På en av panelene, skrive en kort beskrivelse av hva din bedrift gjør, og ta bilder og bilder av maten din produkt eller tjeneste. På et annet panel, inkluderer informasjon om mat. For eksempel kan en bearbeidet kjøtt leverandør inkluderer et panel med ernæring informasjon om sine kjøttpålegg. På det siste panelet beskrive dine konkurransefortrinn, som er de faktorene som setter maten produkt eller tjeneste bortsett fra konkurrentene. For eksempel kan du selge deli kalkun som har halvparten av natrium av konkurrentens kalkun.

Skriv bakdekselet. Ta med din kontaktinformasjon og en "oppfordring til handling", som er det neste trinnet du vil at leseren skal ta. For eksempel "Gå til vår hjemmeside for å registrere deg på vårt ukentlige nyhetsbrev og få gratis sunne oppskrifter levert til din innboks hver mandag" eller "Ring Paul på 555-1212 for å spørre om en spesiell 10 prosent catering rabatt tilgjengelig nå gjennom den 1 juni. " For kontaktinformasjon, inkludere bedriftens navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.