Digidexo.com

Hvordan spise for anemi som en fruktspiser

Selv om det er mange forskjellige årsaker til at folk bli en fruktspiser, varierer de næringsstoffene som trengs av hver person som velger dette bestemt diett for deres livsstil lite. Faktisk får nok jern er ofte et problem fruitarians opplevelse, spesielt når de nettopp har forpliktet seg til det. Men dette kan bekjempes ved å lære hvordan å spise for anemi som en fruktspiser.

Hvordan spise for anemi som en fruktspiser

•  Lær om de mange forskjellige typer frukt, grønnsaker og rå matvarer du er i stand til å spise. Gjør du det vil hjelpe deg å identifisere matvarer som tilbyr visse næringsstoffer og vitaminer du trenger for å drivstoff kroppen din.

Spis nøtter, frø og tørket frukt for å få protein, kalsium, jern og sink. Dette er viktig siden de kan hindre deg fra å utvikle anemi eller gir en naturlig kur hvis du allerede har det.

Konsumere en rekke rå mat. Det er viktig fordi hver type mat inneholder sin egen kombinasjon av næringsstoffer og vitaminer. Mens du kan være mål for nøtter, frø eller frukt som tilbyr høy jern for å bistå med anemi problemer, må du også flere andre næringsstoffer og vitaminer. Mangler på følgende bare resultater i andre områder av din helse og velvære lidelse.

Være er ivrig juicer. Heller enn å prøve å spise tre eller fire forskjellige biter av frukt å få de næringsstoffene de trenger, mange tyr til juicing maskiner. Dette tillater dem å få alle næringsstoffer og vitaminene de trenger, uten å bli for full og ikke er i stand til å fullføre all frukten.

Ta en multivitamin eller jerntilskudd hvis du lider av anemi og kan ikke kurere det gjennom kostholdet ditt. Dette sikrer at kroppen får de næringsstoffer og vitaminer den trenger, og noen foretrekker dette siden det ikke krever dem til å spise så mye hver dag.

Hint

  • Hvis du er blodfattig bør du oppsøke legen din for å sikre at andre mangler det ikke forekommer som et resultat av kostholdet ditt.
  • Å bli en fruktspiser kan ikke være hensiktsmessig basert på din livsstil og nåværende helsesituasjon. Konsultere legen din før inntak av rå mat bare.