Digidexo.com

Hvilken type Foods gi deg Iron?

Jern er et essensielt næringsstoff som kroppen krever for å lage hemoglobin, som er ansvarlig for gjennomføring oksygen i hele kroppen. Folk som ikke tar inn nok jern kan lider av anemi, en tilstand som kan føre til tretthet, svimmelhet og hodepine, blant andre symptomer. Heldigvis er det mange populære mat kilder er høy i jern, noe som gjør det enkelt å holde jern telle på et normalt nivå ved å spise sunt.

Red Meat

Rødt kjøtt som okse og lam er høy i jern. For å senke fettinntaket, velger de magreste disse kjøtt.

Bladrike grønnsaker

Mange salatgrønnsaker og andre bladgrønnsaker er høy i jern, blant annet spinat, grønnkål, sennep greener og grønne grønnsaker.

Andre Grønnsaker

Brokkoli har lenge hatt et rykte for å være en jern-rik mat. Andre gode kilder til jern i de produserer avdeling inkluderer asparges og rosenkål.

Belgfrukter

Nesten alle bønner er jern-rik. Prøv svarte bønner, pinto bønner, lima bønner, marineblå bønner eller soyabønner for å øke din jern teller.

Seafood

Mange sjømat valg er høy i jern, blant annet reker, tunfisk, laks og muslinger.

Nøtter

Mange mennesker liker nøtter som snacks eller kastet inn sine favorittoppskrifter. Som en bonus, nøtter som valnøtter, cashewnøtter og mandler er høy i jern. Selv solsikkefrø og sesamfrø er jern-rik mat.