Digidexo.com

Livstruende sykdommer hos barn

Livstruende sykdommer hos barn


Alle foreldres verste mareritt er å ha et sykt barn. Mens noen barnesykdommer er milde med mindre symptomer og bivirkninger, mens andre kan være livsforandrende eller dødelig.

Stivkrampe

Noen ganger er referert til som "lockjaw" på grunn av de karakteristiske spasmer av ansiktsmusklene, er tetanus en meget smertefull sykdom for sine pasienter. Ifølge Illinois Department of Public Health, vil tre av ti personer som pådrar stivkrampe dø av sykdommen.

Meningitt

Meningitis kommer i mange former, for eksempel bakterielle, virale og sopp. På grunn av dens alvorlighetsgrad, er det tre immuniseringer for å hindre at fangsten og spredning av denne sykdommen.

Lungebetennelse

Starter så tidlig som to måneder, vil en barnelege administrere vaksiner mot lungebetennelse. Venstre ubemerket eller uten forsvarlig omsorg, vil denne sykdommen ta over lungene, fylle dem med rusk, og gjør det vanskelig for lungene å fungere.

Diaré

Mens diaré kan være en vanlig foreteelse, kan det være en dødelig hendelse hvis ikke riktig overvåket og omsorg. Barn med diaré er på et høyere risiko for livstruende dehydrering og tap av næringsstoffer.

Vaksinasjoner

Med etableringen av vaksinasjoner, engangslivstruende sykdommer er nå enten under kontroll eller ikke-eksisterende. Poliomyelitt, difteri, kusma og meslinger er blant de vaksiner som har gitt foreldre trygghet.