Digidexo.com

Den beste måten å administrere B12 skudd

Vitamin B12 skudd er foreskrevet til pasienter som lider av B12-mangel. Ifølge WebMD, kan være mangelfull i B12 slå inn anemi, som kan la en person føler seg svak eller sliten. En mangel på B12 er vanligvis forårsaket av mal-absorpsjon av vitamin. B12 skudd kan bidra til å øke nivåene av vitamin hos mennesker som ikke kan dra nytte av oral kosttilskudd.

Hvordan injisere B12 Shots

Vanligvis er B12 intramuskulære skudd administreres av helsepersonell. I det tilfelle at en pasient er å injisere, etter de riktige prosedyrer er avgjørende for å sikre at vitamin blir absorbert på riktig måte.

Når selv injisere vitamin B12, trenger du hetteglass med medisin, en ren, ny nål og rubbing alkohol og bomull pads. Det er best hvis hetteglasset med B12 er ved romtemperatur. Ampullen kan valses mellom hendene forsiktig for å øke temperaturen, i henhold til Cincinnati Children hjemmeside.

Før du setter nålen, rengjøre toppen av hetteglasset med en alkohol-gjennomvåt bomullsdott. Ta av lokket på den nye tråden. Trekk tilbake stempelet på sprøyten for å slippe inn luft nålen. Skriv inn så mye luft som mengden medisin som trengs. Sett nålen inn i flasken, og skyv stempelet for å slippe luft inn i hetteglasset.

Snu hetteglasset og nålen opp ned, slik at nålen peker oppover og hetteglass med medisin er opp ned. Trekk deretter stempelet på nålen tilbake til medisin er litt over riktig dosering. Hvis luftbobler, banke forsiktig på nålen før de flytter til toppen av nålen.

Trykk forsiktig på stempelet inntil all luft er tilbake i hetteglasset og medisinen er på riktig dosering.

Fordi Vitamin B12 skudd må injiseres intramuskulært, er det nødvendig å finne et stort muskulær område som kan injiseres. Den mest ideelle stedene er overarmen, låret eller baken. Når selvbruk, er låret kvadrant lettest å injisere.

Før du setter nålen inn i låret, tørk området med alkohol først. Holde nålen rett, som en blyant, press nålen i langt nok til å være i muskelen. Hold på nålen med den ene hånden, forsiktig trekke tilbake stempelet, sjekker for blod. Hvis det er blod, ikke injisere medisinen, men starte på nytt i stedet.

Hvis du ikke ser blod, skyv stempelet inn til medisin er fullt injisert. Fjern nålen og tørk området rent med en bomullsdott og alkohol. Trygg kast nålen, og bruke en ny kanyle hver gang.