Digidexo.com

Cure for Alopecia areata barbae

Alopecia areata er en vanlig form for hårtap antas å være en autoimmun sykdom. Det kan påvirke menn, kvinner og barn, og vanligvis påvirker skalp i patcher. Hvis tilstanden påvirker ansiktet, eller skjegget, det kalles alopecia areata barbae. Behandling for alopecia areata barbae er den samme som for behandling alopecia areata av hodebunnen. Behandlingen omfatter vanligvis bruk av kortikosteroider. Imidlertid er behandlingen ikke alltid nødvendig, som alopecia areata har en vane å rense opp på egen hånd.

Observasjon

Så det er ingen definitive kur for alopecia areata er det dermed ingen kur for alopecia areata barbae. Effektiviteten av behandlingen varierer fra person til person. Den beste metoden for å behandle alopecia barbae er å holde ansiktet glattbarbert. Siden alopecia areata karakteriseres med sporadisk tap og gjenvekst av hår er typisk, og gjør grundige observasjoner av mønstre av tap og gjenvekst i skjegget området vil hjelpe deg å avgjøre om behandling er nødvendig. Dersom betingelsen begynne å påvirke hodebunnen eller hvis den blir alvorlig nok i skjegget til å kreve behandling, kan kortikosteroider benyttes.

Kortikosteroider

Den primære metoden for behandling for alopecia areata er kortikosteroider (vanligvis kortison), som arbeidet ved å duplisere effekten av hormoner utgitt av binyrene. Måneds injeksjoner gis direkte inn i skallet flekk like under overhuden. Bivirkninger er minimal, og innbefatte lokal smerte og hud atrofi, men dette er vanligvis reversibel.

I tilfelle av alvorlig hårtap, kan kortikosteroider administreres i pilleform (systemiske kortikosteroider) være foreskrevet. Forbedring kan vanligvis sees innen fire uker. I motsetning til standard injeksjoner, kan bivirkningene av systemiske kortikosteroider være alvorlige. De inkluderer migrene, humørsvingninger, grå stær, høyt blodtrykk, beinskjørhet og diabetes. De er vanligvis bare brukt for et par uker, og bare som en siste utvei.

Andre terapier

Antallet behandlinger og behandlinger tilgjengelig er enorm, og inkluderer aktuell immunomodulator terapi og biologisk behandling. Narkotika blir studert inkluderer aktuell pimecrolimus, aktuell ciklosporin, og infliksimab. Mange av disse nye behandlinger fokusere på immunsystemet, som alopecia areata er antatt å være et symptom på en svikt i immunsystemet.