Digidexo.com

Hvilke vitaminer bør du ta for sunn hud?

Hvilke vitaminer bør du ta for sunn hud?


Et ansikt kan være et telekort. Fordi noen ganger et førsteinntrykk er den eneste inntrykk, spiller kroppslighet en rolle. Vitaminer som fremmer sunn, yngre utseende hud er avgjørende i kampen mot aldring.

Vitamin A

Vitamin A bidrar rense kroppen for giftstoffer og frie radikaler som skader huden, forårsaker alle slags sykdommer. Dette vitamin kan arbeide for å forebygge og redusere rynker og misfarging. Det kan understøtte helbredelses og videre forebygging av akne. Vitamin A kan også hjelpe reparere skadet vev, bidrar til å regenerere hud som ser yngre.

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset, en serie av forskjellige B-vitaminer gruppert i en, virker til å styrke immunsystemet via sin evne til å hjelpe til med forbrenningen. Effekten av dette er minsket skade på hud og forbedret beskyttelse mot skadelige frie radikaler som stadig angriper legemet. Vitamin B Complex kan også fremme glattere, jevnere tonet hud.

Vitamin C

Vitamin C fungerer én måte ved inntak og en annen når brukes lokalt. I pille-eller flytende form og tas oralt, er det kjent for å være en antioksidant, bekjempe bakterier og bidra til å helbrede sår og skader. Det kan også redusere tegn på misfarging og ødelagte blodkar i huden. Når den brukes lokalt, kan den brukes til å bremse aldringstegn og redusere linjer og rynker.

Vitamin E

I likhet med C-vitamin, kan E-vitamin inntas eller brukes lokalt. Når det tas oralt, det fungerer som en anti-inflammatorisk, bidrar til å lette fakkel-ups i huden som forårsaker rødhet og hevelse. Det kan også bidra til å opprettholde en klarere hudfarge når disse rødhet fremkallende hendelser blir stoppet. Påføres lokalt, bidrar vitamin E for å fukte huden, holde den glatt og yngre utseende.

Vitamin K

Brukes lokalt for huden beautification, kan vitamin K hjelpe lindre flere tegn på aldring. Det kan arbeide for å redusere mørke ringer og poser under øynene, spesielt når den brukes i forbindelse med vitamin A. Det kan også bidra til å redusere fine linjer og rynker, noe som resulterer i yngre og friskere hud.