Digidexo.com

Slik spiller baseball med et Pacemaker

Hvis du har hatt hjerteproblemer og har gått gjennom traumer av å ha en pacemaker implantert, kan hvilken som helst idrett eller aktivitet føre til angst. Du ønsker å delta og delta i alt du kan, men du ønsker ikke å sette deg selv i fare unødvendig. Hvis du elsker baseball og ønsker å spille, har du et problem. Hvis du blir truffet med ballen i eller rundt hjertet området, kan det være katastrofalt. Men, trenger du ikke å slutte å spille, fordi det er verneinnretninger tilgjengelig.

Slik spiller baseball med et Pacemaker

•  Sett på en T-skjorte som har en beskyttende ermet eller lomme foran brystet (se referanser nedenfor for et eksempel). T-skjorte må også ha et skumbakside å beskytte brystet og hjertet området. Denne åpningen i skjorten vil huse ditt hjerte / bryst beskytter. Iført et hjerte / bryst beskytter vil tillate deg å beskytte deg selv eller ansvarlig beskytte barnet ditt som har en pacemaker og tillate ham å delta i baseball.

Sett hjertet / brystet protector inn i hylsen. Hjertet / brystet protector er en sterk plast polypropylen skjermen som er designet for å ta et hardt rammet og spre energi fra virkningen vekk fra hjertet.

•  Legg merke til at hjertet / brystet protector er nesten usynlig når slitt under en ensartet skjorte. Den polstrede T-skjorten er i utgangspunktet flat, og så er hjertet / brystvern. Dette vil tillate en person å spille spillet uten forlegenhet eller selvbevissthet.

Gå ut og spille spillet med tillit når iført hjertet / brystvern. Du gjør alt du kan for å beskytte seg selv og enheten gir rikelig med beskyttelse. Men det er ingen garantier for at du ikke vil lide en kiste eller hjerteskader mens iført utstyret. Det er også tilfelle for alle som spiller spillet - inkludert de uten pacemaker.

Hint

  • Mens hjertet / brystet protector vil tilby ditt hjerte ekstra beskyttelse, vil ingen produsenten garantere din sikkerhet hvis du blir truffet i brystet.