Digidexo.com

Jetepar bivirkninger

Jetepar er en type multivitamin vanlig i Malaysia, Kina og deler av Sørøst-Asia. Til tross for sine ernæringsmessige fordeler når det brukes til å supplere et dårlig kosthold, utgjør Jetepar en risiko for bivirkninger hos enkelte pasienter.

Betydning

Som med alle multivitaminer, de fleste bivirkninger fra Jetepar oppstå fra å ta for mye av vitamin, melder Drugs.com.

Funksjoner på overdose bivirkninger

Bivirkninger knyttet til høye doser av Jetepar inkluderer magesmerter, oppkast, diaré, forstoppelse, tap av matlyst, hårtap, flassende hud, endringer i menstruasjons regularitet eller varighet, vekttap, alvorlig hodepine, muskel eller leddsmerter, alvorlige ryggsmerter, lett blåmerker og blodig urin.

Interaksjoner

Tar Jetepar med melk kan gjøre det vanskeligere for kroppen å fordøye og absorbere multivitamin, setter du på en økt risiko for gastrointestinal irritasjon og bivirkninger, advarer Drugs.com.

Risiko

Jetepar har potensial til å skape forvirring, gastrointestinal blødning, endringer i hjertefrekvensen og muskelsvakhet hos noen pasienter, ifølge Drugs.com.

Betraktninger

Det er viktig å ikke bruke Jetepar hvis du er gravid eller ammende som ingredienser i multivitamin utgjøre en risiko for uønskede effekter på barnets utvikling.