Digidexo.com

Hvordan justere tiden for Sotalol

Hvordan justere tiden for Sotalol


Sotalol, som er merket under navnet Betapace, er en tablett medisiner som brukes til å behandle uregelmessig hjerterytme og andre hjertesykdommer. Det faller inn i gruppe medisiner som kalles antiarrytmika som forbedrer hjerterytmen ved å handle på sine muskler. Sotalol ikke behandle hjertesykdommer, men det bidrar til å kontrollere dem. Det bør tas kontinuerlig, selv om den tilstand bedres. Med mindre regissert av en lege, kan plutselig stans av å ta denne medisinen resultere i brystsmerter eller hjerteinfarkt. Det bør tas med jevne mellomrom slik det er anvist i riktig dosering.

Hvordan justere tiden for Sotalol

insisterer på å ta solatol for de tre første dagene under tilsyn av en lege på et anlegg. Solatol kan føre til uregelmessige hjerteslag og ditt hjerte bør derfor overvåkes. Du vil bli foreskrevet enten Betapace eller Betapace AF men ikke om hverandre.

Skriv ned de eksakte retninger som gis av legen din, avhengig av hvilken type solatol du har mottatt. Også prøve å huske det nøyaktige tidspunktet du fikk den siste dosen av solatol, hjelper det å holde seg til denne planen.

Finn en vekkerklokke som du kan bruke utelukkende for solatol.

Tenk på den siste dosen av solatol du tok og sette vekkerklokken tilsvarende. Hvis din siste dose var på 18:00, stille inn alarmen til 6. Betapace er tatt to ganger om dagen, derfor ville du ta det på 6 am og 18:00 Betapace AF tas en eller to ganger om dagen, avhengig av hvor legen har foreskrevet det.

Sett et tidspunkt som passer deg. Solatol bør tas på tom mage, minst 1-2 timer før frokost og middag. Hvis du pleier å spise frokost rundt 7 am til 20:00, så holde seg til 6 am / 18:00 tidsplan. Hvis du pleier å stå opp eller spise på et annet tidspunkt, kan du endre tids sakte ved å ta solatol en halvtime eller en time senere hver dag til du kommer til ønsket tid.

Slå på vekkerklokken etter at du tar hver dosering av solatol å sørge for at det vil gå av for neste dose. Hold et glass vann ved sengen din for lettere å ta av stoffet i morgen tid. Deretter vente en time eller to før du spiser. Gjenta prosessen på kvelden.

Hint

  • Hvis du hopper over en dose uhell, ta det umiddelbart og endre solatol inntak planlegge deretter. Hopp dosen helt hvis det er nær til neste dose. Hvis ja, vent og ta følgende dose. Ikke ta begge doser.
  • Bivirkninger inkluderer svimmelhet, hodepine, forstoppelse, diaré, mageproblemer og muskelsmerter. Hvis du opplever kortpustethet eller hvesing, hevelse i føtter og ben eller brystsmerter, kontakt legen din umiddelbart.
  • Følg alltid instruksjonene gitt av en lege uavhengig av instruksjonene som følger med solatol. Legen din vet hva som er best.
  • Ved overdose, ringe 911 umiddelbart.