Digidexo.com

Gamle hjem rettsmidler for graviditet testing

Gamle hjem rettsmidler for graviditet testing


Graviditetstest har kommet en lang vei siden 1800-tallet. Vi nå kan ganske enkelt bruke en graviditetstest og har et svar i løpet av minutter. Gamle hjem rettsmidler for graviditetstesting kreves tid, overholdelse og ble komplisert uten å være ekstremt nøyaktig som moderne hjem graviditetstester er. Men de er en historisk del av hvordan vi kom til å ha moderne graviditetstester. Her er noen gamle hjem rettsmidler for graviditetstesting.

Rabbit Testing

I 1920, en vanlig ordtak når en jente ble gravid var "Kaninen døde". Dette var fordi en test ble der opprettet en kvinnes urin ble injisert i ørevenen på en kvinnelig kanin. Hvis kvinnen var gravid, ville kaninen senere eggløsning innen 48 timer etter injeksjonen på grunn av det overskytende kvinnelige hormoner. Men den eneste måten å fortelle om en kanin har eggløsning er med en disseksjon, så denne testen ment avliving av dyr, og resultatene tok et par dager å motta.

Gamle koner historier

Det er noen gamle koner historier som hevder å fortelle deg om eller ikke hvis du er gravid. For eksempel, hvis du har en drøm om en baby hvor du er i samspill med den eller tar på den, så du er sagt å være gravid. En bluss hudfarge er også sies å være et tegn på graviditet. En annen gamle koner historier var å svinge en krystall over magen av kvinnen; hvis krystallen sentrert over navlen, var hun sammen med barnet. Selvfølgelig, alle disse testmetodene er heresay og kan ikke stoles på.

Tegn og symptomer

Den mest nøyaktige gamle hjem rette for graviditetstesting er å se etter tegn på en graviditet. Ting som morgenkvalme, akutt følelse av lukt, en metallisk smak i sin munn og rask veie gevinst er alle ting å se etter når du tester hjemme. Du kan også være lurt å spore dine månedlige sykluser for å se om du har gått glipp av en periode, en av de mest sikre tegn på at du er gravid. Til slutt, hjem rettsmidler for graviditetstesting er ikke så nøyaktig som en graviditetstest eller en blodprøve fra en lege, så de burde ikke være lettelse opp på som et middel for å påvise graviditet.