Digidexo.com

Hva er Clenzology?

Hva er Clenzology?


Den Clenzology® Avansert Hygiene System råder en fem-del rensing diett utviklet for å hindre spredning av bakterier, hjelpe enkeltpersoner oppnå optimal helse. Dette regimet har mange fordeler for brukere og relativt få ulemper, de viktigste er kostnadene og hvor lang tid som trengs for rensing.

Fem Komponenter

Den Clenzology systemet er bygget på fem produkter, som hver representerer et skritt - en hånd og kropp såpe, et øye løsning, en nese løsning, en tann og tannkjøtt løsning, og et øre løsning. Online instruksjoner detalj riktig bruk av hvert enkelt produkt. Rensing er gjort med de fleste produkter i morgen og kveld. Noen elementer - særlig øret løsning - brukes bare et par ganger i uken. Den er lett å følge instruksjoner gi tips, for eksempel knyttet til mengden av såpe en person bør få på hendene, hvor lang tid for håndvask og det faktum at såpe bør brukes på hendene når de er tørre .

Fordeler

Clenzology produktene har mange fordeler for forbrukerne. Fysisk renslighet når et optimalt nivå med de fem-produktsystem. I tillegg, er dårlig ånde redusert eller eliminert, og huden kan være mindre utsatt for kviser. Noen forbruker tilbakemeldinger indikerer en stor forbedring i sinus og allergi symptomer, selv om Clenzology nettstedet indikerer at "Clenzology produktene er ikke narkotika eller medisiner, og er ikke indisert for kur eller behandling av sykdom."

Betydning

Ifølge clenzology.com, folk flest "gni øynene, gni nesen og klø ansiktet 20 til 50 ganger om dagen." Skjulte områder som undersiden av negler gi førsteklasses oppvekststeder for bakterier. Et menneske kan regelmessig plukke opp bakterier ved å berøre ting og overføre dem til ansikt, lepper, øyne og andre områder hvor de kan føre til sykdom. Bakterier kan gi sykdom hos vanlige mennesker og presentere en enda større trussel mot personer som allerede er syke. Faktisk ble frekvensen av helsevesenet assosierte infeksjoner anslått av Verdens helseorganisasjon, på alt fra 9 prosent til 30 prosent i intensivavdelinger over hele verden, i stor grad tilskrives hygiene problemer.

Ulempene

Clenzology produktene koster mer enn vanlig såpe, ansikt vasker, tannkrem og øre løsninger. I tillegg, er regimet relativt tidkrevende. Produktbeholdere krever lagring unna direkte sollys og sterk varme. Folk bør heller ikke bruke produktene hvis de har visse medisinske tilstander. Clenzology bemerker at personer som er gravide eller har skjoldbrusk sykdom kan være lurt å unngå å bruke Clenzology produkter. Personer som har blitt anbefalt av leger til ikke å svømme med ansiktet under vann bør unngå bruk av ansiktsvask og øre løsning.

Tilgjengelighet

Clenzology produkter frambys for salg oftest på nettet, gjennom Clenzology området og gjennom andre online helse, velvære og hygiene nettsteder. Noen nettsteder tyder på at hele systemet er ikke lenger tilgjengelig, og tilbyr individuelle elementer for salg. Men det offisielle nettstedet, som selger elementer på full utsalgspris, gjør gi mulighet til å kjøpe en full kit. Enkeltpersoner kan ønske å sjekke med lokale helse- og velvære butikker samt om andre alternativer for å kjøpe Clenzology produkter.