Digidexo.com

Hva er dihydrokodein Fosfat brukes til?

Hva er dihydrokodein Fosfat brukes til?


Å leve med smerter kan være svært vanskelig, og for noen, kanskje en nær umulig som å gjennomføre dagligdagse gjøremål være uutholdelig. Smertestillende medikamenter er historisk et tveegget sverd som de lindre smerte, men bærer med seg en rekke bivirkninger som kan gjøre deres bruk mer trøbbel da tilstanden i seg selv.

Dihydrokodein fosfat er ikke noe unntak fra denne regelen.

Hva er dihydrokodein Phosphate?

Dihydrokodein fosfat, i henhold til drugs.com, er et narkotisk smertestillende brukes for å lindre smerte. Den aktive ingrediens i medikamentet er kodein, en kraftig opiat som er både fysisk og psykologisk vanedannende med regelmessig bruk.

Andre bruksområder

Som den aktive bestanddel er kodein, blir medikamentet ofte brukes for å kontrollere hoste og er inkludert i flere resept hostemedisiner. Det hjelper også lindre diaré. Ihydro-kodein-fosfat er også brukt før eller under kirurgi for å hjelpe anestesi fungerer bedre.

Handling

Accroding til netdoctor.com, dihydrokodein fosfat lindrer smerte ved å "etterligne virkningen av naturlig forekommende smertereduserende kjemikalier som kalles endorfiner." Endorfiner virker ved å binde seg med opiat reseptorene i hjernen, samt ryggmargen. Denne kombinasjonen resulterer i smerte meldinger blir blokkert.

Side Effects

Bivirkninger av dihydrokodein fosfat inkluderer, men er ikke begrenset til kald klam hud, lavt blodtrykk, langsom hjerterytme, pustevansker, alvorlig tretthet eller svimmelhet, kramper eller forvirring. Bivirkninger varierer fra person til person. Hvis du opplever symptomer som er uvanlig for deg, ta kontakt med lege umiddelbart.

Tips

Når du tar en resept narkotiske smertestillende, er det viktig å ta det nøyaktig som anvist og for eksakt hvor lang tid foreskrevet. Abstinenssymptomer fra dette stoffet og andre liker det er vanlig hvis tatt for en lengre periode eller i store mengder. Disse abstinenssymptomer kan være moderat til alvorlig, avhengig av den doseringen og lengden av tid det ble tatt.

Det er lurt å prøve over-the-counter smertestillende medikamenter før du starter et narkotisk stoff om bivirkninger og avhengighet potensialet er en bekymring.