Digidexo.com

Slik bruker Self-Hypnosis for Meditasjon

Selvhypnose er en meditativ aktivitet som kan bidra til å lindre stress og angst, samt øke din selvfølelse og selvtillit. Typiske selv hypnotiske tilstander er ikke endret bevissthetstilstander, men er rett og slett mer avslappet tilstander som gjør deg mer åpen for forslag. I en dyp selvhypnose tilstand, kan du føle deg veldig avslappet og synes løsrevet fra den virkelige verden. Å vite de riktige selvhypnose teknikker for å bruke for meditasjon er avgjørende for å ha en vellykket hypnotiske økt, men med noen forberedelser og besluttsomhet denne teknikken kan være en effektiv stress management verktøy i alle typer situasjoner.

Bruksanvisning

Finn og gå til et rolig sted med svært få mentale distraksjoner der du kan slappe helt av og fokusere på selvhypnose sesjon. For eksempel kan du bruke et soverom, bil eller til og med en rolig utendørs sted for selvhypnose.

Velg de positive bekreftelser på at du vil bruke under din selvhypnose for meditasjon før du faktisk begynner. Positive affirmasjoner bør være konkret og forholde seg til en situasjon, problem, bekymring eller problem som må løse. For eksempel, vil dette positiv aksept være nyttig hvis du er bekymret for en ny jobb: ". Jeg har tilstrekkelige ferdigheter, erfaring og de verktøyene jeg trenger for å gjøre en god jobb"

Kom inn i en komfortabel posisjon for selvhypnose meditasjon økt. Mulige posisjoner inkluderer sitter krysset-legged, liggende eller liggende avhengig av hvor du velger å utføre selvhypnose.

Slapp kroppen og roe sinnet ditt ved ved å ta flere dype åndedrag og forestille hele hodet, nakke, ben og tær avslappende fra topp til bunn. Under denne delen av selvhypnose for meditasjon kan du trenger forslag å komme inn i en dyp, meditativ tilstand. Eksempler gjentar avslapping forslag til deg selv som "jeg føler helt avslappet og komfortabel", eller telle tilbake 10-1 forestille at du faller inn i en hypnotisk eller avslappet tilstand.

Gjenta oppkjørte affirmasjoner for selvhypnose når du er i en helt avslappet tilstand. Mens gjenta de positive affirmasjoner, tenk deg selv erobre din frykt eller å lykkes i den bestemte mål som du ønsker å oppnå. Fortsett denne selvhypnose for så lenge du vil, men 15 til 20 minutter er en god tid hvis du er avhengig av din biologiske klokke.

Telle fra 1 til 10 når du er klar til å avslutte din selvhypnose og meditasjon økt. Bruke avslapping forslag som "jeg føler fredelig og varsling" kan brukes til å hjelpe gradvis avslutte økten.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke avslapping lyd-CDer eller MP3 under selvhypnose for ekstra effekter.