Digidexo.com

Hva skjer hvis kroppen ikke produserer syre?

Hva skjer hvis kroppen ikke produserer syre?


Riktig kropps surhet og balanse er viktig for god helse og velvære. Potensielle problemer oppstår når kroppen ikke produserer nok syre. Pinpointing hva den eksakte problemet er, avhenger av hvilken type syre som ikke blir produsert, men det første trinnet i å diagnostisere et problem er fullt forståelse for hva som skjer hvis kroppen ikke produserer syre.

Fatigue

Ett av de potensielle problemer med lavt eller ikke noe syreproduksjon i kroppen er kronisk tretthet. Følelsen av å konstant være sliten og uten energi bygger seg opp over tid, noe som resulterer i delstaten tretthet. Fatigue er vanskelig fordi det er ett symptom på at legene kan muligens misdiagnose - eller feiltolke - som andre problemer, som depresjon. Fatigue tendens til sammensatte andre problemer.

Acid Reflux

I tilfelle av lave syre i magen eller i kroppen ikke produserer noen syre i magesekken, begynner legeme som har et problem med sure oppstøt, eller halsbrann. Den uheldige problem med lav magesyre er at det fører til enkeltpersoner til å strekke seg etter antacida eller halsbrann medisiner, noe som ytterligere senker nivået av syre i magen. Det resulterer i en syklus som blir dårligere over tid.

Osteoporose

Ved lave syrenivåer vedvarer, begynner blodet å trekke syren fra andre områder av kroppen, slik som bein. Hensikten er å balansere kroppen, men det til slutt fører til sammenbrudd i beina, og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til osteoporose. Jo lenger problemet vedvarer, jo høyere risiko for beinproblemer senere.

Dårlig fordøyelse

Når magen ikke produserer syre, betyr det ikke fordøye mat. Siden tarmen ikke produserer syrer naturlig, er mat ikke absorberes i kroppen skikkelig og maten kommer ut av systemet på samme måte som det gikk i.

Infeksjoner

Syrer i kroppen hjelper nøytralisere og eliminere bakterier, gjær eller infeksjon forårsaker organismer. Når kroppen ikke har riktig nivå av surhet, kan infeksjoner gjennom hele systemet forekomme. For eksempel vil en mage som ikke produserer syrer resultere i infeksjoner i tarmen.