Digidexo.com

Hjem rette for Kvalme & hetetokter

Kvalme og hetetokter er to ubehagelig forhold som ikke alltid går sammen og vanligvis har svært forskjellige årsaker. Likevel er det visse urte og alternative løsninger som kan brukes til å behandle begge tilstander. Det er også noen gode sunn fornuft metoder som vil hjelpe deg å takle både kvalme og hetetokter. Det er nyttig å først skille mellom de to forholdene.

Hva er kvalme?

Du opplever bølger av kvalme og svimmelhet. Det er vanskelig å holde noe ned. Du vil ha en middel letter eller kurerer din kvalme. Men først må du finne ut hva som forårsaker det.

Hvis kvalme er forårsaket av matforgiftning, overdose eller gift, er systemet prøver å kvitte seg med dødelig gift. Få øyeblikkelig medisinsk hjelp. Det samme gjelder hvis et hjerteinfarkt, nyre- eller leversykdom eller annen alvorlig tilstand som forårsaker kvalme. Men når du er sikker på at kvalme er ikke livstruende, er det mange gode hjem rettsmidler for å behandle den.

Hva er hetetokter?

Du er en kvinne som føler seg fin i det ene øyeblikket, og neste føles for varmt, blussende, svett og veldig ubehagelig. Du opplever en "hot flash" fordi blodårene, spesielt de i ansiktet, er strekke. Dette vasodilatasjon er forårsaket av hormonelle endringer i kroppen din, som regel på grunn av menopause. Medisinering kan eller ikke kan være indisert, men du vil ønske å behandle symptomene dine slik at du føler deg bedre. Det finnes en rekke hjem rettsmidler som kan hjelpe.

Hjem rettsmidler for kvalme

Peppermynte te og peppermints fungere bra for kvalme, men de må inneholde reelle olje av peppermynte, ikke bare smakstilsetning. Prøv også noen dråper olje av peppermynte i vann. Persille, salvie og rosmarin lindre gass og stimulere fordøyelsen. Ingefær, anis, kamille, kanel, fennikel, goldenseal og røde bringebær blad te all hjelp med kvalme. Ginger-ale og brus crackers kan hjelpe med kortsiktig kvalme (cracker er natron hjelper kvitt magen overflødig syre).

Et middel for reisesyke kvalme er akupressur. Ta høyre hånd tommelen og pekefingeren og bruke milde jevn press på huden mellom venstre tommel og pekefinger. Du bør føle kvalme minske. Frisk, kjølig luft vil også hjelpe. Varm, innestengt luft øker kvalme.

Hjem rettsmidler for hetetokter

Ingefær te, bringebær blad te og salvie te søtet med anis er alle effektive for hetetokter. Kamille og lind blomst te er også bra. Alltid holde luften rundt deg frisk og kjølig, spesielt når du sover; trykkende varme kan utløse en varm flash.

Klaseormedrue og dong quai kosttilskudd har fytoøstrogener - naturlig forekommende plantebaserte ikke-steroide østrogener som kan lette deg gjennom de hormonelle endringene som forårsaker hetetokter.

Hjem rettsmidler for Kvalme og hetetokter

Ingefær, kanel, anis frø, lakris rot, stjerneanis, fennikel, kamille og goldenseal all hjelp med både kvalme og hetetokter. Spesielt, anis, stjerneanis og fennikel inneholder fytoøstrogener, og de også hjelpe avgjøre magen. Og husk --- masse frisk, kjølig luft bidrar til å lette både kvalme og hetetokter.