Digidexo.com

Hvordan bruke en Whip Vaporizer

Hvordan bruke en Whip Vaporizer


Pisk fordampere kan brukes som en alternativ måte til å innta de aktive ingredienser som finnes i urter og tobakker. Ansett som et sunnere alternativ til røyking, vaporizers bruke et varmeelement i stedet for å brenne til å trekke ut elementer i plantene og avgir en tåkesky som inhaleres. På denne måten kan brukeren motta virkningene av anlegget uten de skadelige bivirkninger av røyking. Fordampere utelater bruken av en åpen flamme og eliminere element av røyk helt, noe som kan være skadelig ikke bare for den personen røyking, men for dem rundt dem.

Bruksanvisning

Plugg fordamper til en stikkontakt, med mindre fordamper er en trådløs, bærbar enhet. Pass på at enheten er å sitte på et flatt, hardt underlag. Sette enheten på teppe eller andre myke overflater anbefales ikke.

Vri fordamper på en mid-level varmeinnstilling. Visse pisk vaporizers vil ha en knott på forsiden av vaporizer boks som kan bli omgjort fra en lav til høy innstilling ved å dreie knotten med urviseren. Andre pisk vaporizers har en digital innstilling som kan endres manuelt.

Last pisk med de valgte urter eller tobakk ved sliping urtene enten med en kvern eller for hånd, og til å pakke materialet i bollen stykke av pisken slik at den fullstendig dekker skjermen. Fikk Vape, en fordamper nettverk, foreslår du løst fylle finmalt urter og unngå over pakking fordi det fører til overoppheting.

Plasser pisken på varmeelementet. Med en standard stil pisk, bruke én hånd til å holde pisken over varmeelementet mens du bruker den andre til å holde munnstykket. Hvis du har en hands-free style pisk, koble pisken til varmekilden og la den på plass mens du bruker enheten.

Umiddelbart trekke fra munnstykket. Du bør smake en svak sødme i munnen mens du inhalerer, og se en lys tåke som du puster ut. Det bør ikke være røyk som du puster ut. Hvis det er, betyr det at varmeelementet er for varmt, og du bør slå den til en lavere innstilling.

Slå vaporizer av når du er ferdig med økten.

Tips og advarsler

  • VaporBrothers anbefaler å bruke separate pisker med ulike typer urter, som urter kan la aroma i glasset. Hvis du puster ut noe annet enn luft, VaporBrothers anbefaler inhaling tregere, pakke pisken løsere, eller slå på enheten til en høyere innstilling. Temperaturen på varmeelementet er for høy hvis innholdet i pisken blir svertet på første draw.The mer du bruker pisken vaporizer, jo mer vil du vite hva varme innstillingen vil fungere for deg. Avhengig av merke av fordamper, de fleste trenger rundt fem minutter å varme opp før varmeelementet er klar.
  • Vær forsiktig når du velger de urtene du bruker med din fordamper fordi noen kan være skadelig for helsen din. Alltid vet bivirkningene av gras du velger før bruk. Les alltid bruksanvisningen som følger med den spesifikke vaporizer før bruk. Hold fordamper vekk fra brennbart materiale. Vær forsiktig med å ta for mye når du bruker en vaporizer, som de er svært effektive. Begynn i det små og merke effektene før du fortsetter.