Digidexo.com

Hva vil indusere arbeidskraft?

Hvis du ikke har gått inn i arbeid ved forfall, kan legen velge å implementere en eller flere teknikker for å hjelpe indusere arbeidskraft for den påfølgende levering av babyen.

Avslapping

Vanligvis deg hvis du er for anspent, sammentrekninger vil ikke starte. Frigjøre spenninger forårsaket av stress og andre faktorer vil lette kroppen i begynnelsen sammentrekninger. Meditasjon, massasje og ta et varmt bad er alle aktiviteter som vil hjelpe deg å slappe av.

Akupunktur og Massasje

To ikke-invasive metoder for å indusere arbeidskraft naturlig er gjennom akupunktur og massasje, der trykkpunkter blir stimulert til å bidra til å få sammentrekninger i gang.

Moderate Øvelser

Øvelser, inkludert turgåing, syklet en ergometersykkel og svingende bidra til å starte sammentrekninger naturlig. Bevegelser utføres samtidig opprettholde en oppreist posisjon presse på livmorhalsen, noe som øker sjansen for igangsetting av fødsel.

Prostaglandiner

Medisiner som inneholder prostaglandiner brukes til å bidra til å starte sammentrekninger å indusere arbeidskraft hvis livmorhalsen ikke er fullt utvidet.

Foley Kateter

I stedet for medisiner, kan din lege eller jordmor velger å sette inn et kateter inn i livmorhalsen. Dette kateter har en ballong ved enden av den. Når det blåses opp med vann, det presser på livmorhalsen, som stimulerer sammentrekninger.

Advarsler

Inducing arbeidskraft for tidlig før forfallsdato kan være skadelig for barnets helse, som barnet ikke kan være fullt utviklet. Rådfør deg med lege eller jordmor for forslag om igangsetting av fødsel er gunstig for din situasjon.