Digidexo.com

Medicaid regler for South Carolina

Medicaid regler for South Carolina


Medicaid regler for South Carolina regulerer forvaltningen av staten og statlig finansiert forsikring som betaler for de medisinske behovene til lav inntekt enkeltpersoner. South Carolina, som andre stater, driver sitt eget Medicaid-programmet. Den føderale regjeringen gjør South Carolina for å utvikle regler og service for sitt program. South Carolina Medicaid-programmet går under navnet Healthy Connections Program.

Kvalifikasjon

South Carolina Medicaid forskrifter gi dekning for gravide kvinner, familier med lav inntekt, den helt og permanent deaktivere og de under 19 eller 65 år og eldre. En slektning som fungerer som vaktmester for et barn under 18 år kan også være kvalifisert for Medicaid. I tillegg må den enkelte dekke statens behov for inntekter og kapitalforvaltning og andre forhold som amerikansk statsborgerskap og bosted i staten.

Søke om programmet på fylkeskontorene for Department of Health and Human Services, eller mest sykehus eller føderalt autoriserte landlige helsetjenester. Når bestemmes kvalifisert, må begunstigede rapportere endringer i adresse til sin berettigelse arbeidstaker. Folk må også rapportere endringer i inntekter, formue eller husholdning til valgbarhet arbeideren.

Inntektskrav

I noen tilfeller kan mer enn ett kriterium gjelder inntekt. Per november 2010, har staten en $ 2022 inntektsgrense for enkeltpersoner og $ 2739 for ektefeller. Deaktivert, blind eller de 65 år eller eldre kan tjene $ 903 for enslige og $ 1215 for en familie på to. Lavinntektsfamilier har en brutto inntektsgrense som varierer fra $ 835 for enkeltpersoner til $ 2853 for en familie på åtte. Den kategorien av arbeids deaktivere har en $ 2257 for en opp til $ 7711 for en familie på åtte.

Tilbydere

Støttemottakere kan velge hvilken som helst lege, apotek, sykehus eller helsevesenet tjenesteleverandør så lenge leverandøren aksepterer Medicaid. Enkeltpersoner kan også gå gjennom visse godkjente klarte omsorg organisasjoner eller MCOs. En MCO krever leger, sykehus, klinikker, narkotika butikker og andre tjenesteleverandører å signere serviceavtaler med den MCO. Medicaid mottakere må velge en primær lege som har ansvaret å koordinere alle omsorgsbehov for den forsikrede.

Enkeltpersoner kan også velge en medisinsk hjemmenettverk. Ligger i bestemte områder av staten, omfatter MHN lokale leger som arbeider med enkeltpersoner å administrere sine helsebehov. I tillegg kan folk bestemme om apoteket.

Tjenester

Statene betaler for voksen physicals hvert femte år. Programmet betaler også for barnets checkups, under et program kalt Early og periodiske Screening, diagnostisering og behandling, på ulike alderstrinn mellom fødsel og 21 år Velvære checkups inkluderer physicals, ernæring, enkelte skudd, visjon, tannlege og hørsel. Medicaid betaler for en dental eksamen for et barn hvert halvår. Programmet dekker voksne bare for akutt tannbehandling. Barn kan motta en visjon eksamen og ett par briller hvert år. Voksne kan få en visjon eksamen hvert år. Medicaid gjør ett par linser etter katarakt kirurgi.