Digidexo.com

Hvordan lage en dobbel hake Disappear

Hvordan lage en dobbel hake Disappear


Altfor ofte, når haken er lov til å hvile nærmest til brystet overflødig fett rundt haken skaper en dam av huden som kalles dobbel hake. Diet er en viktig faktor i å miste fettet rundt dobbelt haken. Dessverre kan du ikke målrette ett bestemt område for å miste fett. Men når du begynner å gå ned i vekt, vil du miste fett over hele kroppen. Kosthold og mosjon går hånd i hånd. For å gjøre det dobbel hake forsvinne du blir nødt til å gjøre begge deler.

Hvordan lage en dobbel hake Disappear

•  Hold en food journal for å holde styr på hva du spiser. Et mat journal vil hjelpe deg å få tilgang til dine matvaner. Fjerne elementer som inneholder mye fett og sukker fra kostholdet ditt.

Endre matvarer som du spiser. Spis mer hele korn, bønner, grønnsaker og frukt. Unngå mat lastet med fett og sukker, som for eksempel cookies, chips, brus og godteri. Erstatte disse ikke-sunn mat med sunne snacks, for eksempel druer, jordbær, bananer og annen frukt som appellerer til deg.

Drikk rikelig med vann for å hjelpe overflødig vann evakuere kroppen. Når du ikke drikker nok vann i kroppen har en tendens til å holde på overflødig vann å gjøre opp for hva som ikke blir etterfylt. Dette fører til blotting i de områdene der fettet har en tendens til å akkumulere mest.

Oppgave så ofte du kan. Noen ideer for å få deg motivert ville være å begynne å gå etter måltider for å hjelpe maten fordøye og å hjelpe kroppen å miste fett. Danse til favorittmusikken din i 30 minutter. Svøm på ditt lokale rekreasjonssenter for minst 30-til-45 minutter. Jobbe deg opp til en mer aggressiv trening rutine vil bare få deg til målet ditt raskere.

firmaet opp haken med "yahoo" øvelse. Si ordet "yahoo" og virkelig åpne måned bredt på "ya" motion og virkelig strekke ut dine lepper på "hoo" en del av ordet. Gjenta denne øvelsen så ofte du kan huske å gjøre det. Denne øvelsen firmaer haken og kjeven området.

Føre med haken i stedet for pannen. Praksis å holde hodet opp, da dette vil redusere forekomsten av en dobbel hake samt gjøre deg mer selvsikker.