Digidexo.com

Umiddelbar lindring fra Acid Reflux

Acid reflux kan være en svært smertefull tilstand som, hvis den ikke behandles, kan føre til mer alvorlige medisinske problemer. Når mennesker lider av et angrep, vil de øyeblikkelig smertelindring og halsbrann. Mange over-the-counter produkter som rolaids og tums arbeid for å gi umiddelbar lindring fra acid reflux.

Acid Reflux Relief

Acid reflux påvirker millioner av mennesker hvert år. Det er forårsaket av lavere esophageal sphincter bor åpen for lenge og la magesyre å gå inn i spiserøret. Les er en muskel i bunnen av spiserøret som normalt lukkes etter matinntak. Acid reflux er følt når LES lukkes ikke raskt nok, eller forblir åpne i lengre perioder.

Symptomer på acid reflux er halsbrann, oppblåsthet, raping og kvalme, og de kan vare i flere timer hvis den ikke behandles umiddelbart.

Over-the-counter produkter som rolaids og tums fungere godt for å eliminere acid reflux. Nøkkelen til å redusere symptomene er å redusere syre i magen. For å bidra til å eliminere episoder av Acid Reflux du bør prøve å unngå alkohol, koffein, sitrus, tomatprodukter, samt eventuelle andre svært sure matvarer.

Begge rolaids og tums inneholder kalsiumkarbonat og magnesiumhydroksid å nøytralisere magesyre. Et annet produkt som gir umiddelbar lindring for acid reflux er Pepcid Komplett. Dette produktet inneholder famotidin, kalsiumkarbonat og magnesiumhydroksid og fungerer veldig bra på å lindre symptomer på syre reflux.

En naturlig tilnærming for umiddelbar lindring fra acid reflux er ren, rå honning. Honning har naturlige enzymer som invertase og diastase som hjelpemiddel i fordøyelsen av mat og frigjøre gass og syre i magen. Du kan ta to eller tre teskjeer honning og forventer å føle lettelse fra dine symptomer i fem til ti minutter. Andre ting som fungerer er å drikke en kopp peppermynte te med muskat. Eiendommene i peppermynte og muskat hjelp til å nøytralisere magesyre også.

Innlemme matvarer som har probiotika i dem vil også bidra til å redusere acid reflux. Probiotika som yoghurt bidrar til å drepe av de dårlige bakteriene i magen som bidrar til sure oppstøt og andre tarmproblemer.

Hvis symptomene fortsetter med liten lettelse, bør du kontakte lege umiddelbart.