Digidexo.com

Tegn på dårlig Leg Circulation

Tegn på dårlig Leg Circulation


Dårlig leg sirkulasjon kan være et symptom ved mange sykdommer eller tilstander, inkludert problemer med hjertet, høyt blodtrykk eller diabetes. Og mens utilstrekkelig blodsirkulasjon i bena er en alvorlig bekymring, ofte viser det milde symptomer som kan gå ukontrollert i mange år. Heldigvis kan alvorlige problemer med dårlig etappe sirkulasjon manifestere i påviselige symptomer som, når sjekket ut, kan føre til tidlig diagnostisering av alvorlige sykdommer.

Blåmerker eller Misfarging

Mindre blåmerker som somle i lange perioder av gangen eller blålige flekker på huden i bena kan tyde på dårlig sirkulasjon. Hevelse og misfarging rundt ankler og knær eller på toppen av føttene demonstrere mangel på skikkelig blodstrøm og kan være et resultat av fedme, åreforkalkning og diabetes. Denne typen symptomet er ofte smertefri og kan eksistere i mange år uten å virke å være alvorlige. Men misfarging og blåmerker er de første og mest vanlige tegn på dårlig etappe sirkulasjon og bør undersøkes av lege.

Stasis dermatitt

Stasis dermatitt er en hud tilstand som utvikler seg som et resultat av dårlig sirkulasjon. Væsker bygge opp under oksygenfattige områder av huden og begynner å danne tørre utslett, skalering og selv lesjoner og skorper. Dette symptomet kan se ut som enkle elveblest eller noe så ekstrem som åpne sår, og bør sjekkes umiddelbart for å finne årsaken. Stasis dermatitt kan være et symptom på vein sammenbrudd eller funksjonsfeil, eller til og med hjertesvikt. Vanligvis funnet på beina nærheten ankler og leggen, er Stasis dermatitt en svært alvorlig symptom.

Prikking eller nummenhet

Tappene-og-nåler følelse av et ben sovner er kjent for de fleste mennesker som et resultat av å sitte i en uvanlig posisjon eller på annen måte kutte av benet opplag for en kort periode av tid, med fornemmelser som varer i mindre enn ett minutt. Men noen ganger ben kan fremvise den samme følelsen over lange perioder, uten utenfor fysisk årsak. Denne ling er et symptom på dårlig sirkulasjon ben og kan være et resultat av aterosklerose (kolesterol opphoping) eller vaskulær sykdom, alvorlige medisinske tilstander som krever behandling. Nummenhet og kribling i bena for lange perioder av gangen er en alvorlig faresignal som bør undersøkes umiddelbart.

Smerte eller trøtthet

Når du kjører eller vandre lange avstander, er det naturlig å føle en viss tretthet i bena. Imidlertid er et stort tegn på dårlig leg sirkulasjon tunge tretthet eller kroniske smerter i bena som følge av selv korte perioder med gang. Dette kan være et tegn på dårlig sirkulasjon fra en rekke forhold, blant annet diabetes, hjertesykdom og karsykdom, og bør sjekkes av helsepersonell for å finne ut den egentlige årsaken. Smerte kan være et resultat av muskel eller nerveskader i beinet i stedet for dårlig sirkulasjon; i ethvert tilfelle, smerte og tretthet er alvorlige symptomer og bør bli diagnostisert til å fastslå årsaken.