Digidexo.com

Hvordan Godta Død

Hvordan Godta Død


Døden er en naturlig del av livsløpet, og vi alle må komme til enighet med den. Akseptere det uunngåelige trenger ikke å være vanskelig hvis du justere perspektiv.

Hvordan Godta Død

•  Godta død ved å være åpen for å føle sårbare. Folk har en falsk oppfatning av hvordan de skal reagere på døden. Det er ikke nødvendig å være sterke og stødige.

Grieve riktig ved å gå gjennom hele prosessen. Godta død ved å tillate deg selv riktig mengde sorg og tid til å håndtere de mange følelsene du opplever.

•  Få gal. Det er en del av sorgprosessen, og du må gå gjennom den før du kan akseptere døden. Selv om du har å gjøre med tanken på din egen død, er det greit å bli sint. Du må komme forbi denne fasen for å akseptere døden.

Diskuter døden med dine kjære. Det er umulig å avverge død ved å unngå temaet. Vær åpen og ærlig og la dem nær deg vet hvordan du ønsker å ha din død håndteres. Åpne en dialog og la folk få vite at det er greit å diskutere dette ømfintlig tema.

List dine følelser om døden. Enten det er død av noen nær deg, eller dine følelser om din egen død, få tankene ned. Gratis skrive hver tanke som kommer til hjernen din. Meditere på resultatene.