Digidexo.com

Remedy som renser plakk ut av arterier

Leger attributt plakkakkumulering i arteriene, og herding av den arterielle vegg (eller aterosklerose) som er uunngåelig resultat, til et uensartet sett av faktorer. Noen av disse faktorene inkluderer alder; genetisk disposisjon; en stillesittende livsstil; inntak av matvarer og væsker som er høy i low-density kolesterol (LDL); et høyt inntak av kalsium; og / eller overdreven røyking og alkoholforbruk. Dette er ikke en eksklusiv og ugjendrivelige sett av faktorer og ikke alle pasienter med disse egenskapene vil utvikle aterosklerose.

Fjerning av plakk

En måte for å fjerne plakk, er å identifisere den underliggende årsaken til dannelsen. Siden årsaken til plakkakkumulering er vanligvis ukjent, SaveYourHeart.com antyder at den normale fremgangsmåte er å eliminere alle risikofaktorer helhetlig. Mens denne eliminasjonsmetoden benyttes for å komme til roten av problemet, kan det også hindre andre faktorer fra å bidra til åreforkalkning også.

Ikke-kirurgiske behandlinger

En kombinasjon av et høyt vitamin-C kosthold, frisk frukt og grønnsaker, sammen med et redusert inntak av fet mat, kan gå en lang vei mot å forebygge og fjerne plakk. Å opprettholde en ideell kroppsvekt, gjør moderat og konsistent mosjon, og å avstå fra tobakk og alkohol kan også være en god resept for å forebygge og til og med fjerne plakk. Lagre Your Heart tyder på at en sunn øvelse diett bør inkludere cardio øvelser som styrker hjertemuskulaturen, som turgåing, svømming, sykling og jogging.

Kirurgi

Funksjonene i blodårene dine kan sammenlignes med et tett rør. Når arterien blir blokkert, må innskuddet som skal tømmes ved hjelp av en slags implementere. Dette er i hovedsak hvordan hjerte kirurger utfører operasjoner. Angioplastikk er den tradisjonelle og tid-testet kirurgi ifølge VascularWeb.org. Angioplastikk fjerner plakk ved hjelp av en ballong for å utvide arterien.

Bypass kirurgi er et annet alternativ. Bypass kirurgi skaper en ny vei for blodet å passere, og samtidig dempe den skadede arterie eller arterier.

Endarterectomi er et annet alternativ. Denne fremgangsmåten fjerner plakk ved å gjøre et snitt direkte inn i plakk rammede området gjennom halsen. Som med alle kirurgi, disse surgeries har fordeler, men også noen mulige bivirkninger. Vanligste risikoene inkluderer en blodpropp utvikler under eller etter operasjonen, og en gjentakelse av tilstanden etter operasjonen.