Digidexo.com

Hvordan å få vekt mens du sover

Under søvn, bremser kroppen sin metabolisme, noe som betyr at mange kroppsfunksjoner, som nedbryting av mat og bruk av kalorier, ikke fungerer så effektivt som de gjør mens du er våken. Dermed er det mulig å få vekt mens du sover. Imidlertid vekt du får mens sove er i form av rent fett. I tillegg til å oppnå noen signifikant vektøkning på denne måten, må du engasjere seg i atferd som ikke nødvendigvis er bra for helsen din. Det er alltid anbefalt at du rådfører deg med legen din om risiko for helsen din før du starter noen form for vekt-kontroll regime.

Hvordan å få vekt mens du sover

sove mindre. Når du ikke får så mye hvile som du trenger, det setter stress på kroppen din som forårsaker den til å lagre fett mer effektivt. Dermed, selv når du sover, kroppen din er fortsatt prøver å fange opp og lagre mer fett.

Spis middag like før du går til sengs. Forberede noe høy i karbohydrater, da dette øker blodsukkeret raskt og fører til at bukspyttkjertelen til å lage mer insulin, som hjelper kroppen til å lagre fett. Legge til mat med høyt fett eller å ha juice eller brus med middagen vil sikre at du har nok ledig fett.

Ha en nattmat. Vekke deg opp i midten av sove planen å ha en høy-kalori snack. Ikke bare gir dette kroppen din med ekstra kalorier som legger til vekten din, men også fratar deg søvn.

Hint

  • Det er mye sunnere måter å få vekt; rådføre seg med legen din.
  • Etter disse trinnene kan ha en negativ innvirkning på helsen din.