Digidexo.com

Hva er den riktige måten Jogging?

Hva er den riktige måten Jogging?


Jogging er regnet som en av de mest effektive aerobic trening og er uvurderlig for å opprettholde generelle helse. Jogging innebærer mer oppmerksomhet til de riktige teknikkene enn folk flest er klar over. Mangel på kunnskap om de riktige metodene for jogging fører svært ofte til skader. Faktisk, noen smerter i hofter, rygg eller ben indikerer at du er jogging feil.

Viktigheten av Jogge Teknikker

Rehabilitering trener Mike Antoniades tyder på at dårlig jogging teknikken kan øke belastningen på musklene og kroppen, mens på samme tid redusere fartsnivået. Dette gjør det viktig å ta hensyn til den riktige måten å jogge å maksimere sine fordeler.

Fordeler med Jogging

Jogging har flere fordeler. Det hjelper brenne kalorier, styrker det kardiovaskulære systemet, hindrer vektøkning og holder den enkelte sunn overall. Også, det er gøy og lindrer stress.

Jogging Apparel

Komfortabel bomull klær hjelper porene puste i motsetning til syntetisk slitasje som vil gjøre jogger svette. Skoene spille den viktigste delen. Spesialdesignet godt polstrede joggesko må brukes for å gi god støtdemping evne. Dette vil minimere virkningen på knær og andre ledd.

Jogging Surface

Gress flater bør velges fremfor asfalt underlag for jogging som gress gir mye større støtdemping. Asfalt blir en hard overflate, kan føre til innvirkning på knær og ledd.

Teknikk for Riktig Jogging

Hold ryggen rett. Hodet og ryggen bør være på linje i en rett linje. Hold magen stram. Vær nøye med å lande på midten av foten, slik at hele foten ruller fra heals til tå. Unngå landing på bare tærne. Hold fremskritt naturlig å føle seg komfortabel. Unngå bevisst tar lange skritt som dette vil trette ut raskere. Hold skuldrene avslappet og ikke bunched opp. Hold overkroppen peker rett. Sving armene for å legge intensiteten til jogging rutine. Unngå å løfte knærne for høyt. Dette vil unngå å sprette og kaste bort dyrebar energi. Varm opp med en rask spasertur før jogging er bra for en nybegynner.