Digidexo.com

Hjerte Arterielle Flimmer Cures

Når du lider av atrieflimmer, de øvre to kamre i ditt hjerte slå i et annet tempo enn de to nederste kamre. Hjertesykdom er langt den vanligste årsaken til dette uregelmessig, ofte rask hjerterytme, men du kan også utvikle denne tilstanden på grunn av høyt blodtrykk, emfysem, hjertefeil, klaffeproblemer, hormonelle mangler, infeksjoner og til og med koffein. Mens tilstanden i seg selv er ikke nødvendigvis farlig, kan det føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjertesvikt eller slag, noe som gjør behandlingen en vesentlig del av å opprettholde en god helse.

Underliggende tilstand

Før du forsøker å behandle atrieflimmer, må legen din først skjelne om uregelmessig rytme i de øvre kvadranter med hjertet ditt blir bedt av en annen tilstand. Hvis en faktisk årsaken er ansvarlig, er det nødvendig å "kurere" flimmer ingen behandling. Tilnærmingen til omsorg vanligvis dreier seg om å håndtere den underliggende tilstanden. Når denne tilstanden er under kontroll, kan den raske rytme opphøre å være et problem.

Kardio

Hvis ledelsen av en underliggende tilstand ikke gir resultater, eller ingen annen tilstand er funnet ansvarlig, behandling beveger seg ofte til en prosess som kalles elektrokonvertering. Denne typen prosedyren innebærer i hovedsak "Tilbake" i takt med ditt hjerte, slik at de to øverste kammer koordinere med de to nederste kamre. Dette gjøres enten gjennom et medikament eller en elektrisk impuls.

Med et medikament-indusert kardio, er et medikament som brukes til å behandle arytmier brukes til å korrigere den usynkroniserte rytme. Som narkotika administreres, vil du mer enn sannsynlig trenger å bo på et sykehus hvor legen kan bedre overvåke effekten av narkotika samt hjertefrekvensen. Med en kardio gjort elektrisk, er en impuls levert til hjertet ditt kort skal stoppe det. Som det begynner igjen, er det håp om at rytmen vil ha justert tilbake til det normale. Begge fremgangsmåter er vanligvis etterfulgt med en resept for en anti-arytmisk medisiner for å bidra til å opprettholde denne normalisert hjerteslag.

Medisinering

For noen mennesker, kan kardio ikke bringe ditt hjerte tilbake til en normal rente, så en annen form for medisinering er vanligvis neste forsvarslinje. Mesteparten av tiden blir disse stoffer som vanligvis brukes til behandling av andre hjertesykdommer. Antidysrhytmic, slik som digoksin, er trolig den mest foreskrevne medisiner for denne lidelsen, men du kan også ende opp med å ta en betablokker eller en kalsiumkanalblokker.

Ablasjon

En annen potensiell behandling er ablasjon, en fremgangsmåte for ved hjelp av radiofrekvens for å bringe de øvre og nedre kvadranter av hjerte tilbake i rytme. Når denne tilnærmingen er brukt, er en liten del av hjertevevet ødelagt og en pacemaker brukes for å sikre at hjertefrekvensen holder seg i gang.

Kirurgi

Når andre behandlinger ikke gir de nødvendige resultater, er en kirurgisk prosedyre er nødvendig. I denne prosedyren, er arrvev opprettet langs deler av den øvre del av hjertet ved hjelp av en serie av innsnitt. Arrvev skal forstyrre de unormale impulser som forårsaker øvre to kamre å komme ut av rytmen med bunn to.