Digidexo.com

Hvordan få et midsection Thin

Hvordan få et midsection Thin


Innhenting av en sterk og flat mage er ikke alltid så vanskelig som det ser ut. Mens det er utallige produkter på markedet lovende six-pack abs, trenger du ikke å bruke tonnevis av penger for å oppnå det utseendet du ønsker. Ofte, alt som trengs er endringer i spisevaner og fitness rutiner for å få mye ønsket tynn midsection.

Hvordan få et midsection Thin

Velg riktig mat. Proteiner som mandler, egg, bær og grønne grønnsaker er bra for helsen, samt formen på magen. Ifølge "Fitness" magasinet, det er bevis for at strukturen av en mandel celleveggen gjør det en stor kalori blocker, forårsaker mandler å redusere opptaket av fett. Egg inneholder aminosyrer, som bidrar til å bygge muskel og, i sin tur, naturligvis brenne fett. Bær er fylt med fiber, og greener fyller, men også lav i kalorier. Jo færre kalorier du forbruker, jo høyere sjanse for en flatere mage.

Styrk magemusklene med toning øvelser. Reverse crunches målrette nedre magemuskler. Ligg flatt på en matte med ryggraden i en nøytral stilling og heve bena til en 90-graders vinkel. Plasser hendene ved din side og løft hoftene i retning av din brystkassen til kontrakt nedre mage. Sykkelen er en annen øvelse som er rettet mot din side skrå muskler. Ligg på matten med halsen hevet og støttet av hendene. Flytt hver etappe mye som du ville da syklet en sykkel, og roter midsection med hver bevegelse.

Øk cardio aktivitet for å sørge for at musklene ikke er dekket opp av fett. Du trenger ikke å delta i et treningsstudio for en flott aerobic trening. Løpe eller gå flere ganger i uken i 45 minutter til en time er en effektiv måte å brenne fett og kalorier, råder "Forebygging" magazine. Hvis du velger gym rute, tredemøller, Crosstrener eller stairclimbers er gode cardio maskinene for å få pulsen opp og øke stoffskiftet.

Forbedre din holdning. Når du står rett opp og brette magen inne, magemusklene blir automatisk får en treningsøkt. Ikke henge slapt når du sitter ned, noe som er vanlig når folk sitter i stoler. Bruk en pute om nødvendig for å støtte ryggen opp og hjelpe magemusklene bli sterkere.

Hint

  • Husk at mer er ikke alltid bedre med magetrening, og kvalitet trumfer kvantitet. Mange mennesker føler at de trenger å gjøre 200 crunches en dag når 50 vil være nok. Lær riktig form og ikke prøve å gå for fort slik at du kan isolere musklene du ønsker å målrette, og bringer deg nærmere den tynne midsection du strever etter.