Digidexo.com

Hvordan å få vekt 3 år etter Lap Band

Hvordan å få vekt 3 år etter Lap Band


Lap Band kirurgi er en av de nyere bariatric (fedme) operasjoner som er tilgjengelige for overvektige pasienter. I løpet av denne operasjonen, er en silikonrøret plassert rundt magesekken, og en port plassert under den. I løpet av måneder etter operasjonen, besøker pasienten sin lege for "fyller": saltløsning injiseres inn i porten. Den går deretter inn i båndet, slik at den stramme rundt magen. Det antas at dette vil gi en følelse av fylde i pasienten. Målet er å hjelpe ham å spise mindre og gå ned i vekt. Men det er mulig å miste for mye vekt - noen ganger du faktisk trenger å få noen pounds å være sunn.

Hvordan å få vekt 3 år etter Lap Band

•  Diskuter vekten din med legen din - hun bør vite og godkjenne planen for å få vekt på en sunn måte. Be henne ta litt saltvann ut av bandet ditt, slik at du kan få vekt ved å spise mer. Fortsett til neste trinn hvis du ikke ønsker å følge denne metoden.

•  Besøk en ernæringsfysiolog. Fortell ham om din plan, og har ham lage et kosttilskudd disposisjon spesifikke for dine behov, og å ta hensyn til helsemessige bekymringer.

Spis større måltider - Lap Band er utformet for å hindre for mye mat går inn magen, men med regelmessige og større måltider, kan magen bli strukket ut. Spis en 1/2 kopper mat hvis du spiser regelmessig 1 1/4 med Lap Band. Fortsett å gjøre dette før magen er så strukket ut at den kan holde mer mat på en gang. Gradvis øke mengden det kan holde helt til du begynner å få vekt - og deretter fortsette å spise den mengden til hvert måltid.

Drikk flytende kalorier - høy-kalori milkshakes, smoothies og protein shakes. Har en med hvert måltid, og fortrinnsvis til snacks. Lap Band er laget for å begrense solid - ikke flytende - kalorier; væsker gå rett gjennom åpningen begrenses av båndet og blir absorbert av kroppen.

Hint

  • Før du prøver å få vekt, sjekk din BMI (body mass index). Dette vil fortelle deg om du er i en passende vekt rekkevidde for din høyde. Hvis du er, forsøke å få vekten bare hvis en lege anbefaler det, eller du har andre helsemessige forhold som setter deg i fare for å være undervektig.