Digidexo.com

Obligatorisk Informasjon for mat etiketter

Obligatorisk Informasjon for mat etiketter


Mat uten etikett er virkelig kokkens overraskelse. Mat etiketter gå utover å merke seg hva som er i beholderen, skjønt. For forbrukerinformasjon og sikkerhet, er ganske mye informasjon faktisk kreves for å være på en mat etikett.

Betydning

The Food and Drug Administration og USA Department of Agriculture mandat nødvendig informasjon på mat etiketter. Nutrient informasjonen hjelper forbrukerne ta kloke, sunne matvalg. Ingrediens og allergen informasjon er viktig for bevissthet og sikkerhet.

Typer

Informasjon som kreves for å være på mat etiketter er matens navn, mengde og vekt, ingredienser og næringsstoffer. Kapittel om ingredienser må inkludere lagt farger og allment kjente allergener. Den ernæring delen inneholder servering størrelse og kalori-og vitamin beløp.

Unntak

Noen bedrifter er unntatt fra inkludert alle de vanlige maten etiketten krav. Mat som skal doneres, mat laget av små bedrifter og mat å bli servert i restauranter er eksempler på noen av årsakene til merking fritak.

Allergener

The Food Allergen Merking og Consumer Protection Act begynte å spare mange liv på begynnelsen av 2006 Loven ble forløst på grunn av dødsfall fra allergener i mat som ikke var oppført som ingredienser eller ble oppført av uvanlige navn. Vanlige allergener må nå oppgis tydelig på etiketten.

Spesiell merking

Siden 2009 har forbrukere av kjøtt og produsere kunnet vite nøyaktig opprinnelsen til maten de spiser. Opprinnelsesland Merking er en lov som krever at butikkene for å gjøre denne informasjonen kjent for sine kunder.