Digidexo.com

Dietter for late folk

Dietter for late folk


Urealistisk restriktive dietter, mangel på tid og mangel på langsiktig motivasjon er ofte grunner til at folk skli av sine dietter. Forestillingen om at slanking må være hardt arbeid og tidkrevende er ikke nødvendigvis sant, skjønt, så det er fullt mulig å gå ned i vekt og spise sunt ved å gjøre lav-innsats endringer, selv om du anser deg selv å være lat. Du er bedre å gå med en mindre restriktiv livsstil du kan holde seg til enn å plukke for streng av en diett og sviktende.

Embrace Your Latskap

Å være lat betyr ikke at kosthold vil være noe mindre vellykket. Faktisk kunne være lat også være en bonus. En rapport fra Cornell University fant at det å gjøre små, enkle endringer på en konsistent basis var den beste måten å holde seg til en diett og mister vekt. Derfor kan du faktisk være bedre å starte med små skritt snarere enn å prøve å hoppe med hodet først inn i en komplett diett overhaling.

Poeng av 10

Høy-kalori, kan overbærende desserter være mange slankere 'undergang. Ved å kutte disse ut, skjønt, vil du automatisk gjøre kostholdet sunnere og spare masse kalorier. Going cold turkey kan være for tøft i begynnelsen, men antyder så kostholdsekspert Rosie Schwartz oppnå eventuelle dessert av 10, i henhold til tilfredshet, og bare spise det hvis du kan virkelig gi det en 10. Tillat deg selv to 10-ut- av-10 retter hver uke.

Hvis du er i tvil, gå for Protein og grønnsaker

Måltider som inneholder en kilde til magre proteiner og grønnsaker kan bli klassifisert som "når som helst måltider," skriver idrett ernæringsfysiolog Dr. John Berardi i "The Essentials of Sport and Exercise Nutrition." Proteinet i disse måltidene hjelper deg å føle deg mett, mens grønnsakene gjøre det samme, samt gi fiber, vitaminer og mineraler. De vil også være lav i kalorier. Gode ​​eksempler er et kyllingbryst med brokkoli og gulrøtter, en salat laget med hermetisert tunfisk eller laks, eller en mager biff servert med blomkål og asparges.

Spis frokost

Å spise frokost betyr at du er mindre sannsynlighet for å oppleve cravings og sult senere på dagen, så du vil derfor spise færre kalorier, ifølge dietitians Association of Australia. Frokost trenger ikke å bety noe komplisert eller fancy - en enkel, lat frokost kan være en kar med lav-fett, lav-sukker yoghurt med bær kastet i, et par kokte egg og et stykke wholewheat toast, eller en bolle med fiberrik frokostblanding med skummet melk eller mandelmelk.

Spor framgangen

Veiing selv er en nesten uanstrengt måte å holde orden på din fremgang, bemerker Kerri-Ann Jennings, registrert kostholdsekspert og førsteamanuensis ernæring redaktør for "Eating Well" magazine. Hvis vekten går opp, vet du at du trenger å spise mindre eller swap høyere kalorifattig mat for lavere kalori seg. Dette kan bety grønne grønnsaker i stedet for ris eller pasta på noen måltider, subbing ut hele egg og fet kjøtt for eggehviter og magert kjøtt, eller gå til magre meieriprodukter. Dette veiing og justere prosessen er langt mindre tidkrevende enn kalori telling eller å føre matdagbok og lar din diett for å gå videre på ubestemt tid. Hvis veier deg regelmessig ikke er din stil, kan du prøve å måle din fremgang ved tilpasning av klærne.