Digidexo.com

Hvordan Stopp Hemorrhoid blødning

Hvordan Stopp Hemorrhoid blødning


Hemorroider er smertefulle, hovne årer i anus. Noen kan behandles med hell med over-the-counter produkter. De kan blø på grunn av svake vein vegger, forstoppelse, sitter for lenge, for mye koffein eller alkohol, eller graviditet. Hemorroider som sprekke og blø er mer alvorlige og kan kreve en lege omsorg. Imidlertid kan noen hjem behandlinger som kan være nyttig.

Hvordan Stopp Hemorrhoid blødning

•  Påfør trollhassel, aloe vera juice eller eple cider eddik til hemorrhoid, med en myk ren pad. Disse astringents vil bidra til å stoppe blødningen og hindre smitte.

Påfør en ispose for å bidra til å redusere hevelse og betennelse samt lindre smerte. Bruk is i 15 minutter, og deretter fjerne den i 15 minutter. Gjør dette flere ganger om dagen ved behov.

Påfør neem olje for å holde anal området myk og elastisk. Neem olje, som kommer fra et tre i India, brukes ofte til hudproblemer.

Påfør hemorrhoidal krem for å bidra til å redusere hevelse og betennelse, helst en med en bedøvelse for å lindre kløe, svie og smerte.

Bruk engangs baby kluter når du har avføring å rengjøre selv mer forsiktig enn med toalettpapir.

Sitt på en hemorrhoid pute --- en smultring formet pute --- å avlaste presset på hemorroider.

Hint

  • Unngå kullsyreholdige og koffeinholdige drikker, sitrusfrukter og juice, og alkohol som de kan senke pH-balansen i avføringen. Inkluder fiberrik mat i kosten for å unngå forstoppelse. Drikk rikelig med vann og andre væsker. Unngå å sitte på harde overflater for lengre tidsperioder.
  • Hvis du fortsatt har problemer med hemoroider, spesielt blødninger, bør du oppsøke lege.