Digidexo.com

Hva er fordelene med PABA?

Hva er fordelene med PABA?


PABA er en del av B-kompleks vitaminer og er laget i kroppen naturlig med folsyre. Det regnes ikke som et vitamin fordi kroppen produserer det naturlig og fordi kroppen ikke kan lage folat fra PABA, ifølge vitaminer-supplements.org. Den sammensatte har noen fordeler for mennesker.

Solkrem

PABA er tilgjengelig som en aktuell forbindelse som beskytter huden mot de skadelige effektene av solen. En solkrem som inneholder PABA er i stand til å absorbere de ultrafiolette strålene fra solen, unngå solskader som solbrenthet, rynker, hudkreft og pigmentflekker forårsaket av overdreven sollys.

Noen brukere av PABA er følsomme for den topiske behandling og skal se etter solkrem produkter som er PABA frie for å unngå en hudreaksjon.

Antioxidant

PABA er en antioksidant som bidrar til å gjenopprette skade på legemet forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler forårsake skade på celler og er ansvarlig for aldring og kreft. Antioksidanter redusere effekten av frie radikaler ved å stoppe sin ødeleggende kjedereaksjon i kroppen. PABA finnes i grønne bladgrønnsaker, kli, yoghurt, egg, lever og hele korn. Det er også tilgjengelig i en supplement form.

Medisinske fordeler

PABA er gitt som en medisinsk behandling for tilstander som sklerodermi, vitiligo, Peyronies sykdom og morphea, ifølge vitaminer-supplements.org. Kortison har også blitt funnet å bli forbedret ved bruk av PABA.

Sunt hår

PABA beskytter hårsekkene fra skade når det er tatt som et supplement. Tillegget ikke stoppe håravfall når den har startet, men det kan bidra til å hindre at det skjer, i henhold til helse-omsorg-clinic.org.

Mangel på PABA

En PABA mangel kan føre til en rekke symptomer som depresjon, tretthet, gråning av håret, hodepine, forstoppelse og fordøyelsessykdommer som kan behandles med kosttilskudd. Supplere med PABA vil ikke eliminere grå hår med mindre graying er forårsaket av en mangel på B-vitamin compound.