Digidexo.com

Hvordan ta en OraQuick Advance HIV Test

Hvordan ta en OraQuick Advance HIV Test


Humant immunsviktvirus (HIV) blodprøver er tradisjonelt brukt for å avgjøre om en person har blitt smittet. Disse testene ta opptil to uker å motta resultater fra, og i løpet av denne tiden mange som har tatt testen er plaget med frykt og tvil. Den OraQuick Advance HIV test ble utviklet for å redusere denne frykt og angst, noe som gir resultater på 20 minutter. Disse testene indikerer tilstedeværelse av antistoffer i spytt som er utviklet for å bekjempe HIV-infeksjon, og hvis det gis fullstendig, testene er opptil 99 prosent nøyaktig.

Hvordan ta en OraQuick Advance HIV Test

Åpne OraQuick Advance test pakken. Fjern lokket fra utbygger løsning hetteglass, og plasser den i holderen som følger med test kit.

•  Plasser testenheten i munnen, gni den langs tannkjøttet på toppen og bunnen slik at den samler inn spyttprøver som kan reagere med utbygger løsning. Gjøre dette en gang.

•  Plasser testenheten i fremkallerløsning hetteglasset. Sett timeren på 20 minutter.

Vent timeren til å gå av. Undersøk resultatet; Hvis en linje er til stede på testen, resultatene er negative. Hvis to linjer er til stede på testen, resultatene er positive, og du bør ha en HIV blodprøve utført for å bekrefte resultatet.

Hint

  • Blod eller plasma kan brukes med OraQuick Advance tester også, selv om nøyaktigheten forblir rundt den samme uavhengig av hvilken type væske som brukes.
  • Kjøpet av OraQuick Advance HIV-tester er regulert av United States Food and Drug Administration. Selv om disse testene ikke kan kjøpes enkeltvis, de er vanligvis tilgjengelig for testing på HIV-klinikker, fylkes helse avdelinger og andre medisinske sentre.
  • OraQuick Advance tester faktisk ikke teste for tilstedeværelse av HIV, men for antistoffer ofte forbundet med HIV-infeksjon. Falske positiver kan forekomme, så positive resultater må følges opp med standard blodprøver for å bekrefte tilstedeværelse av HIV-infeksjon.