Digidexo.com

Hva er Grapefrukt Seed Oil?

Grapefruktkjerneolje er et produkt av grapefrukt frø, ifølge en artikkel i Journal of American Oil Kjemikere 'Society. Nylig har ekstrakter fra grapefrukt seedet gjort en innvirkning på helsemarkedet.

Historie

Ifølge en artikkel i Florida State Horticultural Society journal, ble grapefrukt frø olje først referert som et kommersielt produkt i 1930 Men på grunn av sin bitre smak, ble det i stor grad avvist for de fleste av første halvdel av århundret.

Bruksområder

Offentlig interesse i grapefruktkjerneolje ble taktene når det ble avslørt å ha et høyt innhold av umettet fett. Den kan brukes mye som vegetabilsk olje, men det har redusert mettede fettinnhold, og er derfor sunnere.

Grapefruktkjerneekstrakt

Det finnes typer av grapefrukt seedet oljer på markedet som har grapefruktkjerneekstrakt (GFSE). Ifølge en produsent av et slikt produkt, ren væske Gold, er grapefruktkjerne en vesentlig del av GFSE.

Helse Fordeler

Ifølge en studie publisert i Journal of Physiology and Pharmacology, har GFSE antibakteriell, antiviral og soppdrepende egenskaper. I tillegg er det også kjent å ha betydelige mengder antioksidanter, som hjelper til kroppen bekjempe sykdommer forårsaket av frie radikaler i legemet.

Sykdom terapi

GFSE har vist seg å redusere risikoen for brystkreft. Det hemmer også blodlegemer koagulering i blodstrømmen, og derfor beskytter kroppen mot hjertesykdom.