Digidexo.com

Tre-Day suppe Diet

Tre-Day suppe Diet


De tre-dagers suppe diett, også kjent som kål suppe diett, er en kalorifattig diett som tillater dieters å konsumere bare kål suppe og begrensede mengder av frukt og grønnsaker. Kritikere hevder at de tre-dagers suppe diett tilbyr begrensede positive resultater som en vekt-tap mål på grunn av mangel på balanse.

Funksjoner

De tre-dagers suppe diett starter med ubegrensede mengder kål suppe. Dieters oppfordres til å lage sin egen suppe ved hjelp av grønnsaker som kål, selleri, løk og tomater. I tillegg til ubegrensede mengder kål suppe, Kosten er lov til å spise frisk frukt og ubegrensede mengder kaffe, te, tranebærjuice og vann. Variasjoner av dietten tillate forbruk av skummet melk og bakt potet.

Populære Beliefs

Noen mennesker tror at den høyeste nytte av den tre dager suppe diett er hurtig vekttap. Andre mener at kål suppe, rå frukt og grønnsaker, full av vitaminer og mineraler, gir en sunn pause til sine normale spiserutiner. En annen populær oppfatning er at den begrensede kalori suppe diett renser gastrointestinal spor, lindre fordøyelsesbesvær og irriterende oppblåsthet.

Advarsel

Leger, sykepleiere og dietitians advarer om at tre-dagers kål suppe diett ikke gir balansert ernæring. Den merkbare fravær av kjøtt, korn og meieriprodukter føre ernæringsmessige underskudd som kan produsere langsiktige negative effekter. Helsepersonell også advare at raske vekttap sjelden gir langsiktige resultater.