Digidexo.com

Urter for Lymph Node Cancer

Lymfom er kreft i lymfeknutene som har en direkte og skadelig effekt på lymfesystemet; lymfesystemet omfatter organer og vev som produserer og lagrer samt bære hvite blodlegemer gjennom kroppen din. Deler av lymfesystemet inkludere lymfeknuter, thymus, milt og beinmarg samt et nettverk av rør som overfører lymfe celler og hvite blodlegemer gjennom kroppen din. Det er urter som kan hjelpe behandle lymfeknute kreft.

Lymfekreft Typer

Det finnes to typer lymfom: Hodgkins lymfom og non-Hodgkins lymfom. Non-Hodgkins lymfom er mer vanlig og er forårsaket når lymfatiske celler engasjere seg i unormal vekst; denne formen for kreft kan spre seg til andre deler av kroppen din, og cellevekst, samt de måten kreften sprer seg i denne sykdommen er uberegnelig. I motsetning til dette, Hodgkins lymfom, mens unormal cellevekst er til stede, spredning av sykdommen er mer ryddig. Begge former for kreft er forbundet med hovne lymfeknuter i lysken, underarm og nakke. Det er ingen smerte som følger med hevelse. En person kan også oppleve feber, nattesvette, utmattelse, vekttap, kløende hud, mørkere hud patcher, tumor formasjoner på hud og hudinfeksjoner. Årsaken til enten tilstand forblir ukjent.

Green Tea

I "The New Anti-Aging Revolution: Stoppe klokke for en yngre, Lekrere, Lykkeligere You", Ronald Klatz og Robert Goldman forklare fordelene av grønn te når det brukes til å behandle lymfom forhold. Grønn te induserer død lymfomceller gjennom en prosess som kalles apoptose eller en form for programmert celledød. Forbindelser i te forårsake kreft celler til ødelegge seg selv; urten også senker kolesterolnivået, regulerer blodsukkeret, regulerer insulinnivået, og øker metabolismen. Konsumere grønn te som en standardisert ekstrakt ved å ta 250-500 mg av urten en dag å utlede sine anticancer egenskaper og antioksyderende effekter.

Echinacea

I "Alles Guide to Cancer palliative: En omfattende håndbok for pasienter og deres familier", forklarer Ernest H. Rosenbaum at Echinacea beviser gunstig i lymfompasienter som ønsker å øke deres immunsystem. Echinacea inneholder også antivirale midler og antioksidanter som hjelper i frie radikaler ødeleggelse. Echinacea er ofte brukt til å behandle urinveisinfeksjoner, Candida og infeksjoner, bihulebetennelse, fotsopp og symptomer assosiert med høysnue. Echinacea fremmer raskere sårtilheling, og urten inneholder polysakkarider som bidrar til å utløse immunsystemtiltak. Konsumere Echinacea som en te; bratt 1 til 2 g tørket Echinacea i en kopp varmt vann i 15 minutter. Ta dette midlet tre ganger om dagen i en periode på syv dager. Ta 300 mg kapsler tre ganger om dagen for å forbedre immunforsvaret fungerer. Denne urten skal ikke brukes av personer med HIV, AIDS, lupus eller andre autoimmune sykdommer. Hvis du har leverproblemer, leukemi, diabetes, multippel sklerose eller bindevevssykdommer, er denne urten ikke anbefalt.

Milk Thistle

I "Naturligvis Det er Hope: A Handbook for Naturopathic Stell av kreftpasienter," Dr. Neil McKinney forklarer at melk tistel inneholder silibinin, som hemmer veksten av kreft celler med 48 prosent ved å ha oppfordret til apoptose eller mobil selvtillit ødeleggelse i kreftceller. I tillegg til sine anticancer egenskaper, denne urten beskytter leveren, og detoxifies kroppen, reduserer betennelser, øker celle oppreisning i leveren, og er ofte brukt til å behandle leveren forhold og skrumplever. Konsumere melk tistel i kapselform ved å ta 80-160 mg 2-3 ganger om dagen for å avgifte kroppen din og for sine anticancer fordeler. Bivirkninger kan være gastrointestinal irritasjon og diaré. Denne urten er ikke anbefalt for gravide kvinner eller kvinner som ammer. Kvinner som har en historie med livmorkreft eller brystkreft, og menn som har en historie av prostatakreft bør ikke ta denne urten. Melk tistel kan samhandle med medisiner, for eksempel antipsykotika, anfall medisiner som fenytoin og generelle anestetika som Halotan. Det kan også samhandle med fexofendadine, lovastatin, alprazolam, diazepam, lorazepam, klopidogrel og warfin.