Digidexo.com

Hvordan behandle warts med alternative løsninger

Vorter er små, klumpet hud vekster forårsaket av menneskelige papillomavirus, også kalt HPV. Det finnes minst 70 forskjellige stammer av dette virus, og det kan sendes fra person til person gjennom ødelagt hud. Det er ulike typer vorter. Vanlige vorter er vanligvis på albuer, knær, fingre, hender, ansikt og armer. Genital warts er myke, "blomkål-lignende" og vises i eller i nærheten av kjønnsorganene eller anal området. Plantar warts er ofte smertefull, hard i midten, og oppstår på bunnen av tærne eller fotsålene. Med unntak av plantar vorter, er det vanligvis ingen smerte involvert. Mens noen vorter forsvinner innen ett år, mens andre kan forbli eller holde tilbake. Legen din kan foreslå alternativer for å bli kvitt en vorte, som for eksempel å fryse det, kutte den av eller bruk av kjemikalier. Det er også noen alternative behandlinger du bør vurdere å bruke, så vel.

Bruksanvisning

Prøv bjørkebark, som inneholder salisylsyre, samt Betulinic og betulin, som har antiviral aktivitet i naturen. Never kommer fra et høyt tre, innfødt til den nordlige USA. Den hvite bark fra treet blir brukt medisinsk, samt for fremstilling av kanoer, såper og kulinariske produkter. Det kan tas både internt eller eksternt, men bør bare brukes eksternt i forbindelse med å klarne opp vorte. Få en bit av barken, fukte det litt, deretter tape den til vorte for en 24-timers periode. Erstatte det med et nytt stykke bark og gjenta prosessen på nytt. Du må kanskje gjøre dette et par ganger før du får resultater.

Bland litt aloe vera gel med en liten mengde vegetabilsk olje og bearbeid det på vorte. Aloe vera gel kommer fra en kort-stammet plante som opprinnelig kom fra Nord-Afrika. Gelen er tatt fra sine skiver nederste bladene og brukes til å behandle hudsykdommer. Det har antivirale egenskaper, så bruker det på vorte kan bidra til å bli kvitt det. Du må gni aloe vera gel på vorte tre ganger hver dag til du ser bedring.

Tenk lakserolje. Castor olje kommer fra castor bean anlegget, finnes i tropiske klima. Det har blitt brukt til medisinske formål i tusener av år, både internt og eksternt. Bland sammen lakserolje med natron og gjøre den om til en tykk pasta. Bruk den til din vorte og sette en bandasje på det. Påfør en frisk "coating" hver kveld ved leggetid. Innen en halv måned, bør vorte være borte.

Gå for ananasjuice, for sine helbredende enzymer. Sug en steril bomullsdott i juice og bruke det til din vorte. Dette må kanskje gjøres hver dag frem til vorten forsvinner. Bruk en ren bomullsdott med hvert program.

Bruk homøopatiske midler. Nyttige seg for å bli kvitt vorter inkluderer salpetersyre, Dulcamara, thuja occidentalis og causticum. Siden middel du bruker, må være spesifikke for din individuelle sett av symptomer, bør du oppsøke homeopathic utøveren til å gi deg råd om hvilken som vil fungere best for deg, så vel som for skikkelige instruksjoner om styrker og doseringer.

Hint

  • Ikke plukk på eller skrape warts.
  • Hvis du har gjentatte tilfeller av genital warts, bør du oppsøke lege for en celleprøve.