Digidexo.com

Slik Cure Hammertoe

Slik Cure Hammertoe


Hammertoes er forårsaket av bøyning av skjøten eller skjøtene av tærne, slik at de peker mot gulvet. Det kan skje med alle tå, bortsett fra stortåen. I tillegg kan det dannes liktorn på enden, topp-, side- eller mellom tærne. Hard hud kan dannes på undersiden av tåen i tillegg. Liktorn og hard hud gjør seg sko enda mer smertefull. Det er bare to måter å kurere hammertoes, enten ved oppkvikkende tærne, eller gjennom kirurgi. Uansett kan du gjøre føttene mer behagelig inntil hammertær er kurert.

Bruksanvisning

Slik Cure Hammer Toe

•  Ha foten utstyrt med en skinne eller stropp. Spør din podiatrist å bruke splinter eller stropper for å oppmuntre omstillingen av tærne. Eller din podiatrist kan gjøre en tilpasset orthotic ved å ta en mold av foten. Padding er lagt til orthotic for ethvert område av foten som trenger ekstra støtte. Den orthotic kan puttes inn i de fleste av dine sko.

Hvis utstyrt enheten ikke løser problemet, forberede deg til operasjonen. Hvis tilstanden har gått ubehandlet i lang tid, vil kirurgi være nødvendig for å kurere din hammertær.

Pad eventuelle liktorn og hard hud på føttene. Bruke ekstra polstring kan bidra til å kurere de liktorn og hard hud som ofte følger hammertær. Bruk pre-laget pads, eller klippe ut biter av moleskin til riktig størrelse. Ha podiatrist trimme liktorn og hard hud for deg, for ytterligere lettelse.

Bruk komfortable sko med lave hæler og en lang tå boksen. Spisse-toed sko og høye hæler kan være smertefullt. Komfortable sko vil beskytte foten inntil problemet er løst.

Ta anti-inflammatoriske medisiner for smerter og og for å redusere betennelse mens du venter på ferdigstillelse av omstillingen.

Hint

  • Utøve kalv muskler til å bidra til å forhindre hammertær. Enheter som strekker tærne kan bidra til å forhindre hammertær, samt andre foten forhold. Enhetene er ofte laget av fleksibel plast eller gel, med et hull for hver av tærne, for å forsiktig strekke dem fra hverandre.
  • Aldri trim liktorn og hard hud selv. Du kan forårsake ytterligere skade som kan føre til infeksjon. Ikke bruk medisinert pads for dine liktorn og hard hud, som noen av dem inneholder syre i små mengder som kan gjøre mer skade enn godt. Spør din podiatrist om disse.