Digidexo.com

Fordelene av en countertop vann Distiller

Fordelene av en countertop vann Distiller


Mange er opptatt av urenheter som finnes i vann fra springen og foretrekker å gi sine familier ren og renset drikkevann fra countertop vann Distillers. Det er mange fordeler med å benkeplate vann Distillers, men dessuten bare sunt drikkevann.

Hva er countertop Vann Distillers?

Countertop vann Distillers er vannrensesystemer som varierer i størrelse fra små bærbare som er like i størrelse til vannkokere, helt opp til store de som er på størrelse med små kjøleskap. Mindre de er vanligvis hjemme-enheter som sitter på disken og plugge rett inn i stikkontakten. De har vannmagasiner som kan holde opp til tre eller fire liter vann om gangen og kan fylles manuelt med vann fra springen. Større kommersielle benkeplate Distillers er vanligvis koblet direkte til vannlinjen og er hardt kablet direkte inn i strømboksen.

Vann Distillers produsere kvalitet, rent drikkevann ved å fjerne alle urenheter, mineraler, klor og fluor, og å redusere nivået av kjemiske forurensninger. Mineralene fjernet kan bli gjenvunnet fra maten vi spiser.

Hjemme bekvemmelighet

Med en benkeplate vann Distiller på kjøkkenet, er tilgangen på rent, renset vann beleilig rett på fingertuppene. Du trenger ikke lenger å slepe store tomme mugger til butikken for å få dem etterfylt, eller gå uten destillert vann fordi du ikke kunne komme til butikken.

De mindre enhetene kan brukes som attraktive vann mugger ved middagsbordet, og selv barn kan håndtere dem.

Stor Påminnelse

Countertop vann Distillers er designet for å komplimentere dine kjøkkenapparater og legge til innredning av rommet. Men mer enn det, de er en flott måte å oppmuntre familien til å drikke vann i stedet for usunn brus eller sukker drikker.

Barn, spesielt, elsker å fylle sine egne briller og vil nyte drikkevann bare for å få det privilegium. Og resultatet er lykkeligere og sunnere barn.

Bedre for miljøet

Med benkeplate vann Distillers er det ikke mer behov for plastflasker som er fylle miljøet og skader jord i utrolige tiltak. Selv om de fleste av oss er trofast kaste de tomme vannflasker i papirkurvene, er det tusenvis bare blir kastet, og de er utsette kjemikalier og forurensning i miljøet.

Hvis du foretrekker å ta din egen forsyning av vann for å fungere, må du kjøpe en bokser av plast eller metall beholder stedet for å kjøpe flaskevann. Også, noe som gir barna sine egne fargede containere er en fin måte å få dem til å drikke mer vann samtidig som du lærer dem hvordan de skal holde miljøet sunn.

Badende Nyfødte

Komponentene som er i vann fra springen som klor og fluor kan tørke ut en babyens hud uavhengig av hva slags sensitiv hud såpe produkter brukes. Disse komponentene legge til spørsmål om vugge cap og deres lille organer tørker ut og peeling.

De benkeplate Distillers produsere ren og smaksfri vann som er ideell for en babyens sensitiv hud. I tillegg, siden det ikke er noen sterke kjemikalier i vannet, vil den såpe og sjampo vare mye lenger fordi svært lite er nødvendig for å lage skum.

Innendørs Planter og snittblomster

Stueplanter kan få halte, blir skranglete og stoppe blomstring fordi de harde mineraler i vann fra springen hindre røttene fra å drikke. Ofte vil jorda fortsatt føler våt, men vi gir dem mer vann tenker de er tørst, men dette overwatering oppfordrer sykdom og rot råtne. I tillegg kan kjemikalier, klor og fluor i vann fra springen ødelegge røttene og hindre plantene fra blomstrende.

Destillert vann fjerner hardhet forårsaket av mineraler og lar røttene å drikke vannet fritt. Det eliminerer også klor og fluor, som kan akkumuleres med mineraler i jorden over en tidsperiode, og å skade plantene. Planter er sunnere og avskårne blomster leve lenger.

Bilbatterier

Av og til trenger vi å fylle våre bilbatteri med vann. Den verste typen av vann for å bruke er vanlig vann fra springen på grunn av mineraler i det som klamrer seg til komponentene i batteriet og ødelegger det. Destillert vann er fri for alle mineraler, klor og fluorider som kan ødelegge batteriet.

Med benkeplate vann Distiller, kan du helle vann rett inn i en stor vannflaske eller container for bekvemmeligheten av å fylle batteriet.