Digidexo.com

Tørre Avocado Frø for Ernæring

Tørre Avocado Frø for Ernæring


Avokado er en natrium og kolesterol gratis frukt med over 20 vitaminer og mineraler. Men studier har vist at frøene av avokado inneholder visse helsemessige fordeler i større mengde enn frukten selv.

Historie

Avocado frø der ikke alltid høyt ansett. I en 1951 studie for University of California, Dr. RC Haas sa at frøene ble generelt kastet bort og han ikke identifisere eventuelle ernæringsmessige fordeler for mennesker.

Nåværende Forskning

I en 2004 studie publisert i Food Chemistry, Dr. Yean-Yean Soong og Dr. Philip J. Barlow stede bevis som viser at avocado frø har antioksidant og fenoliske forbindelser i større mengder enn frukten selv.

Antioksidanter

Antioksidanter styrker kroppens immunsystem ved å beskytte den mot frie radikaler, som er et resultat av økt oksidering i kroppen. En overflod av frie radikaler kan føre til leddgikt, åreforkalkning og kreft.

Fenoliske forbindelser

Ifølge en undersøkelse utført av Dr. M. Palma og Dr. LT Taylor, publisert i Journal of Chromatography, kan fenoliske forbindelser som er viktige komponenter i de fleste plantenes metabolske systemer, beskytte mot magesår, kreftfremkallende og virus.

Forbruk

De fleste high-speed blender kan behandle avokado frø til bruk i smoothies og juice.