Digidexo.com

Hva er farene ved å bruke Purell Gels?

Hva er farene ved å bruke Purell Gels?


Purell og andre vannløse hånd sanitizers har dukket opp i skoler, legekontorer og andre offentlige steder de siste årene. Laget hovedsakelig med etylalkohol, er hånd sanitizers ansett som en trygg og effektiv måte å drepe bakterier og hindre spredning av bakterier. Til tross for sin relative sikkerhet, kan Purell og andre hånden sanitizers også utgjøre noen mindre helserisiko.

Svelging

Utilsiktet inntak er det største problemet med Purell og andre hånden sanitizers. I 2006, gift sentre rundt om i USA stilte med mer enn 11.000 samtaler om utilsiktet inntak av en alkohol-basert rensemiddel ... og det overveldende flertallet involvert barn under seks. Selv om ingen av samtalene resulterte i dødsfall, alkoholbaserte rensemidler har evnen til å gjøre barn svært syk, så de bør holdes borte fra svært små barn. Hvis du sender barnet ditt til skolen med en flaske, diskutere virkningene og farene ved inntak.

Hygiene

En vanlig misforståelse er at bruk rensemiddel tilsvarer vaske hendene. Selv Purell og andre hånden sanitizers effektivt drepe virus og bakterier, har de ikke fjerne skitt og andre proteiner. Friksjonen av håndvask og varmt, rennende vann er nødvendig for å fjerne skitt og rester fra hendene. Faktisk nærvær av smuss reduserer effekten av PURELL. For maksimal effektivitet, vask hendene grundig før påføring Purell eller andre alkohol-basert hånd sanitizers.

Dead Skin

I forbindelse med å drepe bakterier, Purell og andre hånden sanitizers effektivt drepe noen av hudcellene. Purell strimler det ytterste laget av hud er nødvendig for oljer for å redusere veksten av bakterier og virus. Som et resultat av utstrakt bruk av håndrensemidler ofte resulterer i tørr, sprukken hud. Bruk fuktighetskrem eller lotion etter påføring Purell å forhindre tørr hud.

Gode ​​Bakterier og Resistance

Selv om bakterier og bakterier er negativt assosiert med sykdom, noen bakterier i miljøet er nødvendig. Ikke alle bakterier er "dårlige" bakterier, men Purell og andre hånden sanitizers skiller ikke mellom "gode" og "dårlige" bakterier. Noen bakterier eksponering er nødvendig for å bygge toleranse og la immunsystem til å bekjempe dem mer effektivt i fremtiden. Hvis du prøver å umiddelbart stoppe alle skinn av bakterier med desinfeksjonsmiddel, kan du svekke kroppens evne til å bekjempe den i fremtiden.