Digidexo.com

Hvordan vite om du har en Blood Periode

Er det bare blod? Er det mensen? Hvis du aldri har hatt en periode eller menstruated før, kan det være skremmende når du går på do og se blod. Her er noen spørsmål å stille deg selv om blod perioder, tidlig perioder, perioden symptomer, og hvordan å vite om du har fått mensen.

Bruksanvisning

* Er du mellom 10 og 15? De fleste kvinner begynner deres blod periode (også kalt menstruasjon) i denne perioden. Også, hvis brystene begynte å utvikle et par år siden, så sjansene er, det er ditt blod periode.

* Hadde du en hvit utflod eller beis før blodet? Noen ganger før de får sin første blod periode, kvinner merke de har noen hvit utflod i månedene før. Denne tidlige perioden hvit utflod betyr en kvinne er i ferd med å begynne å ha perioden symptomer og blod perioder.

* Hva gjør blodet ut? Blod perioder oppstår når en kvinnes livmor røyter blod, fôr, og vev og de forlater kroppen gjennom skjeden. En blod periode kan være knall rød, mørk rød, eller rødbrun, og kan ha klumper av vev i det. Hvis du ser blod som ser ut som dette, er det sannsynligvis mensen.

* Hvordan føler du deg? Mange jenter har stil symptomer som magesmerter (kramper) og kviser, føler oppsvulmet, og føler gretten når de får en blod periode. Omtrent halvparten av alle kvinner har kramper i løpet av en blod periode. Du kan ikke legge merke til disse symptomene første gang du har en blod periode, men - du kan bare tror du har en magesmerter.

* Hvis du svarte ja på alle disse spørsmålene, er du sannsynligvis ha ditt blod periode. Men hvis du ikke er sikker, og hvis du ikke vet hvordan du skal få de produktene du trenger for din periode, som tamponger og pads, snakke med moren din, helsesøster eller legen din. Han eller hun kan svare på dine spørsmål og du får hjelp hvis du trenger det.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en blod periode, kan du velge pads å suge opp blod eller tamponger å absorbere blod i skjeden.
  • Over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen og paracetamol kan bidra til å lindre smerten av blod menstruasjonssmerter.