Digidexo.com

Om pedunculated Fibroid Svulster

Muskelknuter i medisinske termer er kjent som leiomyomata. Ingen vet hva som forårsaker fibroid svulster. Fibroider er glatte muskelceller i uterus som er sammensatt av nøyaktig den samme type vev som utgjør livmoren. Vanligvis er imidlertid en fibroid dekket med et annet band av vevet, og blir uavhengig av livmoren. Naturlig og holistisk helse utøvere ofte tror at fibroidvev vekst er naturens måte å isolere skadelig vev i kroppen, som en måte å beskytte kroppen fra giftstoffer som kan resultere fra dårlig kosthold og miljøhensyn som hormon behandlet biff, forurensning, og blyeksponering , som ikke kan skilles ut fra kroppen.

Definisjon

Den pedunculated type fibroider er festet til livmoren av en stilk-type formasjon. De noen ganger etterligne ovarietumorer grunn av sin posisjon og plassering. Ofte er de ser ut til å se ut som store baller på utsiden av livmoren når sett under ultralyd eller annen visuell teknologi. Noen ganger, selv med avanserte bildeteknikker som en CT scan eller MR er det ofte umulig å skille mellom denne type fibroid og en ovarian svulst eller cyste.

Effekter

Kvinner som har pedunculated fibroids kommer ofte til kirurgi for den enkle hensikt å bli diagnostisert. Imidlertid, hvis kirurgen er konservative, vil han bare fjerne fibroid, mens, vil en mer aggressiv lege ofte ønsker å fjerne ovarier og uterus, samt, når dette er vanligvis ikke angitt eller nødvendig.

Symptomer

Kvinner som har pedunculated fibroids vanligvis har svært begrensede symptomer. De enten føler ingenting i det hele tatt, eller hvis fibroid er å trykke på en annen indre organ, kan de oppleve noen kramper eller kvalme og oppkast. Hvis smertene fra pedunculated fibroid er en skarp, kan stilken formasjon være kronglete, og dette kan føre til alvorlige magesmerter. Dette ville være en medisinsk og kirurgisk tilfelle. Hvis du opplever alvorlige og skarpe magesmerter med alle typer fibroid, ikke nøl med å søke legehjelp.

Funksjoner

Små og selv store pedunculated fibroids kan gå ubemerket for år i mange kvinner, før de har en bekken eksamen eller ultralyd. Chance er, dine perioder vil forbli den samme, og du vil ikke oppleve noen smerter eller andre symptomer. Fibroids vokse dramatisk i løpet av den tiden av perimenopause eller tidsperioden rett før overgangsalderen, på grunn av dominans av østrogen, og de vil vanligvis krympe etter overgangsalderen er fullført, noe som er typen som kroppens måte å helbrede seg selv.

Behandling Alternativer

Det er mange behandlingsalternativer for pedunculated fibroids, samt andre typer fibroids. Først og fremst er det mest populære alternativet for å gjøre noe i det hele tatt. En vente-og-se-holdning vil ofte være nok i arbeidet med pedunculated fibroids som ikke forårsaker noen åpenlys eller plagsomme symptomer. En kosttilskudd endring eller alternativ tilnærming vil ofte bidra til å balansere østrogen i kroppen, samt øke energien i bekkenområdet. Mange av disse endringene kan gjøres med akupunktur, kinesiske urter, fytoøstrogener som linfrø, kosttilskudd endring, samt balansere østrogen kosttilskudd.

Hormonelle alternativer

Det er hormonelle alternativer som kan bidra til å motvirke østrogen dominans i kroppen, som igjen kan bidra til å krympe pedunculated fibroids. Progesteron krem ​​hjelper med østrogen dominans, og kan brukes på huden én gang eller to ganger om dagen, i tre uker på og deretter tre uker fri. P-piller er en annen hormonell alternativ som kan bidra til å regulere hormonnivået i kroppen, hvor østrogen dominans er en faktor. Lupron injeksjoner opptre på hypofysen, og skape en tilstand av kunstig overgangsalder i kroppen, noe som vil krympe fibroids. Bivirkninger inkluderer alle symptomer på overgangsalder, som hetetokter, vaginal tørrhet og bentap.

Potensiell

Det er også flere kirurgiske alternativer for å fjerne muskelknuter i særdeleshet, myomectomy, embolisering, og til slutt, hysterektomi, som bør være en siste utvei. Rådfør deg med din lege eller naturlig helsepersonell for å finne det beste løpet av handlingen for å håndtere dine pedunculated fibroids.