Digidexo.com

Hvordan å meditere i 60 sekunder eller mindre

Hvordan å meditere i 60 sekunder eller mindre


Meditasjon er ikke kalles en kunst, det heter en praksis. Du trenger ikke noe spesielt utstyr. Du trenger ikke å sitte, stå eller len deg tilbake i spesielle stillinger eller slitasje eksotiske klær. Du kan gjøre det når som helst, hvor som helst hvor som helst. Turgåing, telle, puste og observasjons meditasjoner kan gjøres hjemme, på jobb, i matbutikk eller mens du venter på venting på telefonen. Når du starter, ikke bli sint på deg selv om det tar et par forsøk før du finne det ut. Det finnes ingen rett eller gal måte å gjøre disse meditasjonene. Den vanskeligste tingen å huske på er å meditere.

Bruksanvisning

•  Få en klokke eller klokke med sekundviser. Sitte eller stå eller ligge ned, men ta hensyn til den andre hånden og oppleve hvor lenge et minutt faktisk er.

•  Tell langsomt fra 30 bakover til null. Eller telle fra null til 60, men telle med to-tallet. Ta hensyn til treningen du gjør. Hvis tankene dine vandrer, bringe deg tilbake til tallene og fortsette.

Gå rundt i rommet eller gå ut og gå rundt kvartalet, eller gå opp og ned en trapp. Turgåing er en rask, enkel og sunn måte å øve på 60 andre meditasjoner, ett skritt av gangen. Med hvert trinn, sier tallene enten høyt, eller i ditt indre øye. Øv på å gå saktere eller påskynde.

Lag en knyttneve. . Hvis du er sint på noen, forestill deg at personen krympet ned i håndflaten din, og deretter presse hånden i et stramt knyttneve og fokusere all din energi i hånden din for å pulverisere sinne til støv. Etter et minutt åpne hånden og blåse den imaginære støv inn i vinden. Prøv den og du vil se hva et minutt av meditasjon kan gjøre for din disposisjon.

Husk å meditere. Dette er den vanskeligste tingen å gjøre ... selv for bare ett minutt. Når du begår denne viktigste regelen å minne, er like enkelt som å ta ni milde pust resten (som bør ta deg ca 60 sekunder, også).