Digidexo.com

Magnesium, kalsium og sink for Foot Pain

Magnesium, kalsium og sink for Foot Pain


Foten er kontaktpunktet mellom bakken og kroppen. Det består av 26 bein, 33 ledd, 107 leddbånd og 19 muskler. En fjerdedel av bein i kroppen din er i føttene. {Ersistent foten smerte kan innebære symptomer på forverret sykdommer som diabetes, bunions, hard hud, skadet leddbånd, frakturer, leddgikt og beinbrudd. Foten smerte kan også være en følge av mangel på magnesium, kalsium og sink i kroppen.

Magnesium For Foot Pain

Magnesium bidrar i assimilering av kalsium. Det er nødvendig med mer enn 300 enzymer i kroppen. Like viktig som kalsium, magnesium hjelper i kroppen til å forbrenne kalsium og også omdanner kost vitamin D til en aktiv form. Magnesium-mangel fører til benskjørhet, osteoporose, foten smerte og muskelkramper.

Dosering

En tilstrekkelig magnesium supplement ville være opp til 1000 mg en dag, og det er bedre absorbert med mat. Dette vil bidra til å lindre foten smerte på grunn av magnesiummangel.

Kalsium

Kalsium bidrar til å opprettholde styrken og tettheten av bein. Sin mangel tvinger kroppen til å trekke på kalsium butikker i bein å opprettholde riktig mengde kalsium i blodet konsentrasjon. Det fører til osteoporose og foten smerte.

Dosering

Mat kilder rik på kalsium inkluderer yoghurt, ku melk, ost og bladbete. Supplement dosering kan variere fra 250 mg til 1000 mg, avhengig av alder.

Sink

Sink bidrar til å opprettholde et optimalt immunforsvar. Mangel på sink kan føre til en ubalanse i immunsystemet, som fører til muskel og foten smerte. Hvis sinknivået er lavt, bør en dose mellom 30 og 45 mg per dag av sink pikolinat tas som kosttilskudd. Det bør imidlertid tas under veiledning av en lege.